luger Napisano 26 Grudzień 2004 Share Napisano 26 Grudzień 2004 Pora już odejść od stołu:)Świąteczne spotkania rodzinne sprzyjają pozyskaniu informacji. Mam ciekawe miejsce na terenie miasta, choć trochę na uboczu, do sprawdzenia. Coś się tam ponoć działo. Druga historia mniej mnie uradowała: w najbliższy piątek w GP ukażą sie plany piwnic do których się wybieramy. Mam nadzieję że nie wywoła tokolejki przy windzie;)))Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 27 Grudzień 2004 Share Napisano 27 Grudzień 2004 UWAGA RÓŻOWA REWOLUCJAWczoraj bedąc na rozprostowaniu kości i sprawdzeniu piszczałki w miescie M napotkałem samotnego piszczałkowca po przesłuchaniu jego dochodze do wniosku że jest ok> Czy jest ktoś przeciwny wstapienia do naszej pana X głosowanie bedzie trwało do 12 osoby nie dajace odpowiedzi są uznane że ta osoba może sie przyłaczyć Pozdrawiam i czes na głosowanie ja jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 27 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2004 Chwała,infoirmator Omena wybrał media - bo to chyba on jest sprawcą. Nie będę płakł z tego powodu. Ja niestety nie mam żadnych nowych informacji do sprawdzenia, nawet po spotkaniu z hamburczykami. Zacząłem czytać książkę - ze smutkiem muszę stwierdzić, że jak narazie nie powaliła mnie na kolana, ale za wcześnine na recenzje.Odezwał się Leon z wieścią o tajemniczym Ktosiu samotnie błąkającym się po mieście i okolicach ze sprzętem.to tyle informacji po tradycyjnym objadaniu siębywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 27 Grudzień 2004 Share Napisano 27 Grudzień 2004 WitamPlan podziemi jest od dawna jawny ,nic nowego nie wymyślą.Któraś z firm obrotu nieruchomościami próbując sprzedać powyższe dobra zamieściła go nawet na tablicy ogłoszeniowej w okolicach parkingu nad wejściem.Plan obejmował ogólnie dostępne pomieszczenia z opisem.Co do ogniska to rozszerzenie menu będzie nieodzowne ,mrozy idą....Mam od omena książkę o zamkach jak by ktoś chciał to mogę puścić ją dalej.To tyle...Z poświątecznym pozdrowieniemder K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 27 Grudzień 2004 Share Napisano 27 Grudzień 2004 Czy moge zaprośić tę osobe na ognisko czy dopiero przy wyprawie w teren Przypomnialo mi sie ze jest jakiś koleś z allegro Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 27 Grudzień 2004 Share Napisano 27 Grudzień 2004 Leon nie wypsada przyprowadzać obcego do kogoś do domu. Pomyślałeś że Omen może sobie nie życzyć? Do wszystiego trzeba podchodzić ze zdrowym dystansem. Co do planu na parkingu to obejmuje on chyba tylko tą część w której byliście. Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 27 Grudzień 2004 Share Napisano 27 Grudzień 2004 Pomyslaem nad tym i dla tego pytam o wasze zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 27 Grudzień 2004 Share Napisano 27 Grudzień 2004 Widze ze to co napisalem poruszylo niektorych z naszej grupy celem bylo czy przewidujemy dolączenie do naszej grupy nowych czlonków na wspolne wprawy lesne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 27 Grudzień 2004 Share Napisano 27 Grudzień 2004 Witajcie !Ale się towarzystwo rozgadało - spokojnie WIGILIA JUŻ MINĘŁA !!!!Leon - Luger ma rację ( nie wziąłeś pod uwagę mojego zajęcia zawodowego ..trzeba dmuchać na zimne ).Pozdrawiam!R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 27 Grudzień 2004 Share Napisano 27 Grudzień 2004 Po świętach mam wielką ochotę na wyście w teren ... może w tygodniu ...R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 27 Grudzień 2004 Share Napisano 27 Grudzień 2004 moze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 27 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 27 Grudzień 2004 Chwała,jeśli tylko znajdę trochę czasu w tygodniu to owszem ... mam jeszcze kilka dni urlopu może się coś da wykręcić ... co do nowych osób to nie mam nic przeciwko - tylko najlepiej poznać się w terenie.Kacper: jestem chętny na książkę od Omena, może podskoczę do Ciebie dzisiaj po pracy tzn. około 16.30 - jeśli można?M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 27 Grudzień 2004 Share Napisano 27 Grudzień 2004 Wojna nie zrażaj się początkiem książki. Pierwsze ok. 80 stron takie jest. Potem robi się ciekawsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 Witajcie !Leon , nie przejmuj się drobiazgami !Pozdrowienia !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 Niestety ten typ tak ma :D PS NIemcy przez drobiazgi wojne przegrali ;D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 Czołem. Byłem zwiedzić miejsce o którym wczoraj pisałem. Nie jest az tak obiecujące jak myślałem ale zapewne godne krótkiej wycieczki. na obrzeżach stoją 3 poniemieckie domy, niestety zamieszkane. Nieopodal powstało całe osiedle domków i z tej przyczyny leżą tam całe sterty śmieci. Muszę tam pojechac ponownie z moim językiem" a potem może wybierzemy się razem. Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 28 Grudzień 2004 Share Napisano 28 Grudzień 2004 leon wlaśnie zameldował ze był w moim miejscu z kacprem ale bez wykrywacza. Mam wiarygodne wiadomości że warto tam poszukać bo coś się tam działo. Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 29 Grudzień 2004 Share Napisano 29 Grudzień 2004 Witajcie !Cos cich ostatnio.R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 30 Grudzień 2004 Share Napisano 30 Grudzień 2004 Też to zauwżyłem idzie Nowy Rok i chłopaki zbieraja siły Pozdrowinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 Wszystkiego naj , naj naj w nadchodzącym 2005 roku , rzyczymy wszystkim - itym których znamy i tym których nie znamy , ale to przeczytają!!!!!!!!!!!!!!2xR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 31 Grudzień 2004 Share Napisano 31 Grudzień 2004 Dosiego roku panowie RR :)pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 2 Styczeń 2005 Share Napisano 2 Styczeń 2005 Panowie jeszcze niedysponowani po sylwestrze??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 2 Styczeń 2005 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2005 Chwała, dysponowani. Nie mogłem dzisiaj nigdzie wyruszyć. Mam pod opieką dwa psy i dom. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu pogoda dopisze na jakiś wypad.Jakieś pomysły się urodziły w nowym roku?Czekam na wieści z terenu i daleko wysuniętych placówek. Trzeba się dobrze przygotować do wiosennej ofensywy.Bywajcie tykmaczsem - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 WitamCo do wypadu ja jestem jak zawsze za.W niedzielę wyskoczyłem na jedno miejsce po domku.Oprócz prawie pełnej skrzynki(!) i 10 gr ,nic nie było.Czekam na wieści.pzdr der K.PS. Taka cisza ,chyba się niedyspozycja przeciągnęła:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 4 Styczeń 2005 Share Napisano 4 Styczeń 2005 Witajcie !To ta pogoda zniechęca do wszystkiego. Mam nieco lepszy nastrój - zaorałem dzisiaj kawał pobliskiej Góry. Co prawda jeżdzidło zmieniło kolor , ale czuję się super.Pozdrawiam i czekam na propozycje.R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.