luger Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 Leon!W kinie tak 19:10-15. Nie będę już dzwonił. L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 Zrozumiałem odebrałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 14 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2004 Chwała,jak wrażenia z filmu? Jaką okazała się to ludzka twarz Adolfa? Czekam z niecierpliwością na recenzję. Może do czwartku uda mi sie wybrać na to widowisko.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 14 Grudzień 2004 Share Napisano 14 Grudzień 2004 Skoro już masz opinie przed obejrzeniem filmu to nie wiem czy warto Ci iść. L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 14 Grudzień 2004 Share Napisano 14 Grudzień 2004 Mi się podobał ale po rozmowie z Lugerem mieliśmy do czego się przyczepić nie koniecznie filmu werdykt 7,5 na 10 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 14 Grudzień 2004 Share Napisano 14 Grudzień 2004 Leon! Wczoraj mówiłeś 8 na 10.Przez noc zachwyt spadł Ci o 0,5???? To chyba skutek koszmarnych snów?;) L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 14 Grudzień 2004 Share Napisano 14 Grudzień 2004 Możliwe ;p albo wplyw pana siedzącego za nami ;)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 14 Grudzień 2004 Share Napisano 14 Grudzień 2004 Raczej pani któa kopała twój fotel jak on przentował jej pod swetrem jak rosjanie szturmowali kancelarię rzeszy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 14 Grudzień 2004 Share Napisano 14 Grudzień 2004 My mieliśmy eksplozje na ekranie a oni .... coby nie bylo Raichstag zdobyty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 14 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 14 Grudzień 2004 Chwała,widzę,że bardziej interesowały Was erotyczne uniesienia pary sidzącej za Wami niż sam film ... o daje do myślenia.Co z wypadem w niedzielny popranek?Czekam na treściwe wieści - bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 14 Grudzień 2004 Share Napisano 14 Grudzień 2004 Witajcie !Jeżeli rozchodzi się o niedzielę ( w domyśle - ognisko ) to streszczajmy się z postanowieniami - kruca bomba mało casu..Pozdrawiam!R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 15 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 15 Grudzień 2004 Chwała,ja jestem za, lecz aktywność moja będzie możliwa do mniej więcej 13.00. Popołudnie dla rodziny, a wieczorem idę pożegnać się z Lipą - wraca już na stałe do Katowic. Skończyła się tutaj jego misja.Tymczasem tyle wieści - czekam na akces do akcji ognisko".Bywajciie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 15 Grudzień 2004 Share Napisano 15 Grudzień 2004 Skoro jesteśmy ograniczeni czasem to może tylko ognisko bez szwędania się po lesie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 16 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 16 Grudzień 2004 Chwała,czyżby tylko Luger i Omen wyrażali chęć spotkania w niedzielę?W Poznaniu przybyło pojazdów ciężkich na cytadeli. Oczywiście od mojej ostatniej tam bytności. Stoją tam już pewnie długo. Miestety miałem za mało czasu, żeby połazić po fortyfikacjach. Może następnym razem się uda.Czekam na sygnały i Mikołaja z dobrymi wieściami o niedzielnym spotkaniu.Tymczasem - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megakura Napisano 16 Grudzień 2004 Share Napisano 16 Grudzień 2004 witam czy wiecie moze jakies sa ciekawe miejsca do zwiedzenia w okolicach koszalina, w szczegolnosci kierunek koszalin -polanow. jestem z koszalinskiej grupy rekonstrukcyjnej( w ktorej w sklad wchodzi pawel z raduszi ktorego pewnie znacie), chcialem sobie pojezdzic po okolicach. interesuje mnie praktycznie wszysko - palace, bunkry, miejsca potyczek itp. a co ciekawe , wasz kolega zrobil sobie zdjecie na bzurze, a tak sie sklada ze to moj motocykl:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 16 Grudzień 2004 Share Napisano 16 Grudzień 2004 Tomek a samemu nie chce się poszukać?;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megakura Napisano 16 Grudzień 2004 Share Napisano 16 Grudzień 2004 troche juz zwiedzalem, ale nic szczegolnego nie znalazlem... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 17 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2004 Chwała,Megakura:prościej byłoby gdybyś określił co już widziałeś i gdzie byłeś. Nas też w zasadzie interesuje wszystko. Teren jest ciężki do eksploracji. Niedawno spotkałem człeka, który jeżdzi pod Kołobrzeg na napoleońskie fanciki. Ostatnio on z kumplem wydłubał z ziemi kule armatnie i coś tam jeszcze.Jeździdełko masz fajne. Niestety nie znam się na tym sprzęcie, ale wizualnie wygląda dobrze.Czekam na wieści - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 Witajcie !Mam nadzieję , że nasze najbliższe spotkanie dojdzie do skutku. Do L. ( kmputerowca ) - prześlij mi do skrzynki nr GG ( ten o którym ostatnio kilka razy rozmawialiśmy ).Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megakura Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 otoz wstyd sie przyznac ale niewiele tego bylo... tama zydowo, okopy tez w okolicach zydowa, klomino, grob nieznanego zolnierza kolo nieklonic... i to chyba tyle.maszynka zaiste diabelska:) made in pawel staciwa werke na forum macie zdjecia starych palacykow, zdradzicie te miejsca?? aha gwoli wysjanienia choc kopanie skarbow to fajna sprawa, nie musicie sie obawiac jakiejkolwiek konkurencji z mojej strony. po prostu nie mam sprzetu a poza tym zupelnie sie na tym nie znam. aczkolwiek z checia posucham jezeli ktos bedzie chcial mnie wprowadzic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 Ja akurat się Ciebie nie obawiam kamerad ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 Witajcie !Spoglądając za okno mam coraz większe wątpliwości , czy nasze spotkanie terenowe będzie udane.Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 17 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 17 Grudzień 2004 Chwała,Megakura:Rezydencje Wiejskie - Kikowo gm. Tychowo (zespół dworsko-parkowy pocz. XXw)Nacław gm. Polanów (Zesp. Pał.-park. w rejestrze zabytków pocz. XX w)Myślino g. Gościno (pałac i park dworski w rej. zab. poł XIX w)Nowe Ludzicko gm. Połczyn Zdrój (zesp. pał.-park. 2 poł XIXw w rej. zab.)Ząbrowo gm. Świdwin (pałac i park dworski pałac z 1920 roku w rejestrze zabytków)Biesiekierz gm. Biesiekierz (zesp. pał.-prko. pałac z 1907 r. w rej. zab.)Gawroniec gm. Połczyn Zdrój (zesp. pał.-parkowy neobarok poł. XIX w. w rej. zab.)Rymań gm. Rymań (zesp. pał. - park. pałac z 1750 r. w rej. zab.)Smęcino gm. Tychowo (zesp. pał. - park. budowany 1854-56 w rej. zab.)Skibno gm. Sianów (dwór i park dworski z poł. XIX w wpis do rej. zab.)Parnowo gm. Biesiekierz (pałac i park nad jez. 2 poł. XIX w)to tylko kilka z rezydencji wiejskich na naszym terenie. W większości są to budynki po siedzibach PGR, niektóre odnowione inne w ruinie. Jest co oglądać. Miłego zwiedzania - M.Omen - więcej optymizmu, jeszcze ... ranek nie tak blisko słowik to a nie skowronek śpiewa ... hi hi.Bywajcie. M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
megakura Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 dzieki wielkie , w niedziele jade zwiedzac, ponoc bedzie snieg:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 17 Grudzień 2004 Share Napisano 17 Grudzień 2004 witajcie !W. nie wspomniałeś o 37 zamkach , które są lub były na naszym terenie na przestrzeni dziejów , ale ..Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.