wojna1939 Napisano 9 Grudzień 2004 Autor Napisano 9 Grudzień 2004 Chwała,wśród nocnej ciszy ... chciałoby się zanucić, ale dzień to, a tu cisza taka, że aż w uszach szumi. Jak przed burzą. Jak pierwszej gwiazdki na niebie wypatruję sygnałów jakowyś, że oto jesteście ...Bywajcie - M.
omen Napisano 9 Grudzień 2004 Napisano 9 Grudzień 2004 Witajcie !Mam wrażenie , że wszyscy myślą już tylko o MIKOŁAJU...R.
luger Napisano 9 Grudzień 2004 Napisano 9 Grudzień 2004 I o wykrywaczach jakie przyniesie:)I nie piłęm nic;)Pozdrawiam L.
omen Napisano 9 Grudzień 2004 Napisano 9 Grudzień 2004 Robisz próbę , ile normalny facet pociągnie a sucho" ?Pozdrawiam !R.
omen Napisano 9 Grudzień 2004 Napisano 9 Grudzień 2004 Robisz próbę , ile normalny facet pociągnie a sucho" ?Pozdrawiam !R.
LeoN_39-45 Napisano 9 Grudzień 2004 Napisano 9 Grudzień 2004 Widze ze nasza grupa zapada w zimowy sen Pozdrawiam ostatnich aktywnych w tej grupie :P
omen Napisano 10 Grudzień 2004 Napisano 10 Grudzień 2004 Witajcie !Luger nie mogę otworzyć fotek , które mo przesłałeś. Może coś poszło źle - wyślij mi je jeszcze raz do wp.pl ( początek taki sam ).Pozdrawiam !R
wojna1939 Napisano 10 Grudzień 2004 Autor Napisano 10 Grudzień 2004 Chwała,zbliża się łik-end a ja niestety będę zajęty. Mam za dużo prac do skończenia, a chciałbym się przed świętami uporać z projektami.Nie wyklucza to jednak spotkania w przyszłym tygodniu. Do tego czasu może znajdziemy na mapach jakieś nośne miejsce.Omen - może po lekturze zamków" mógłbyś coś zaproponować. Tymczasem - bywajcie - M.
luger Napisano 10 Grudzień 2004 Napisano 10 Grudzień 2004 Poszło w 6 odzielnych mailach.Pozdrawiam L.
luger Napisano 10 Grudzień 2004 Napisano 10 Grudzień 2004 Wiem ze Leon otworzył. A reszta widziałą fotki?? BO jakoś brak odzewu;)
LeoN_39-45 Napisano 10 Grudzień 2004 Napisano 10 Grudzień 2004 Witajcie i co porabiamy w weckend to mój ostani dzień w tym tygodniu gdzie mam dosjscie do netu ze zdjeciami ni emialem klopotu może dla tego ze jestem inforatykiem albo wiem w co kilkać (na mnie zrobiły miłe wrażenie zdjecie bo o nich pisze) PS nie wykluczone ze bede miał na kolejan wyprawe piszczałkę Pozdrawiam
der K. Napisano 10 Grudzień 2004 Napisano 10 Grudzień 2004 Cześć Ja niestety nie jestem inforatykiem":) i fotki mi się nie otworzyły ,dlatego nie piszę. Do Lugera: Podeślij mi je na @interia.pl ,może tam będzie lepiej. Co do niedzieli jeszcze nie wiem ,raczej odpuszczę w tym tygodniu. Pzdr der K.
LeoN_39-45 Napisano 10 Grudzień 2004 Napisano 10 Grudzień 2004 Wiam Panowie jest taka mala sprawa podejrzewam ze to bedzie nasza wyprawa w tym roku proponuje zrobienie ogniska by wypalic swoje smuki i podniecic sie ze w nowym roku tez cos ciekwego znajdziemy i tu uklon do SZP Omana ktory wspominal kiedys ze bylo by cos takiego kiedys mozliwe Pozdrawiam i czekam na jakies propozycje weckendu
omen Napisano 10 Grudzień 2004 Napisano 10 Grudzień 2004 Witajcie !Dzięki za zdjęcia ( do L. - nie informatyka ), robią wrażenie.Co do wekindu to - ja mam czas.Pozdrawiam!R
LeoN_39-45 Napisano 10 Grudzień 2004 Napisano 10 Grudzień 2004 Czyli to oczym pisalem jest mozliwe takie przedsiewnizecie?
luger Napisano 10 Grudzień 2004 Napisano 10 Grudzień 2004 Poszło i do kacprajeszcze raz na interię.plWojna tez nie otworzył????
luger Napisano 10 Grudzień 2004 Napisano 10 Grudzień 2004 Poszło i do W kolejny raz na wszelki wypadek.
wojna1939 Napisano 10 Grudzień 2004 Autor Napisano 10 Grudzień 2004 Chwała,sory, że się nie odezwałem w/s zdjęć. Oczywiście otworzyłem. Robią wrażenie. Dzięki Luger. Trzymasz kontakt z chłopakami jakby co w przyszłosci?Szkoda, że nie pojechaliśmy. Przypomniały mi się wykopaliska na południu Polski.Leon - myślę, że jeszcze 19 grudnia będzie okazja, żeby się spotkać - bez paniki. Można wtedy wyruszyć w pole i zakończyć ogniskiem.Bywajcie - M.
wojna1939 Napisano 12 Grudzień 2004 Autor Napisano 12 Grudzień 2004 Chwała,niestety los pognał mnie do wielkopolski w typowo rodzinnych sprawach. Z interesujących rzeczy - to byłem przez chwilkę na terenie cytadeli - tuż przed powrotem. Zamieszę później kilka fotek.Mam nadzieję, że spotkanie przed świętami jest aktualne.Bywajcie - M.
luger Napisano 12 Grudzień 2004 Napisano 12 Grudzień 2004 Brawo! Wojna przerwał zmowę milczenia. Ja w miedzyczasie nawiązałem kontakt z kimś kto szuka w kotle świdwińskim. Spotkanie jak najbardziej, tylko może już nie w lokalu;))Jutro idziemy z Leonem na Upadek". Pozdrawiam Luger.
wojna1939 Napisano 13 Grudzień 2004 Autor Napisano 13 Grudzień 2004 Chwała, myślałem raczej o spotkaniu w terenie, a później jakieś ognisko? W rachubę wchodzi niezmiennie niedziela.Tymczasem - M.
LeoN_39-45 Napisano 13 Grudzień 2004 Napisano 13 Grudzień 2004 Ciekawe czy będzie oplatek czy czymś innym się przełamiemy Pozdrawiam i Omen dzięki za pomoc .
omen Napisano 13 Grudzień 2004 Napisano 13 Grudzień 2004 Witajcie !Jak mamy podsumowywyć rok przy ognisku to musimy się wcześniej niż zwykle zdecydować ( sprawy logistyczne ). Do L. ( informatyka ) - podobała się teściowej ???Pozdrawiam !R
LeoN_39-45 Napisano 13 Grudzień 2004 Napisano 13 Grudzień 2004 JASNE ze sie podoba tylko nie spodobała sie piaskownica w salonie bo tylko do salonu doniczka wytrzymała póki co sprzęt wietrzy się na balkonie Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.