wojna1939 Napisano 9 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 9 Grudzień 2004 Chwała,wśród nocnej ciszy ... chciałoby się zanucić, ale dzień to, a tu cisza taka, że aż w uszach szumi. Jak przed burzą. Jak pierwszej gwiazdki na niebie wypatruję sygnałów jakowyś, że oto jesteście ...Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 Witajcie !Mam wrażenie , że wszyscy myślą już tylko o MIKOŁAJU...R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 I o wykrywaczach jakie przyniesie:)I nie piłęm nic;)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 Robisz próbę , ile normalny facet pociągnie a sucho" ?Pozdrawiam !R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 Robisz próbę , ile normalny facet pociągnie a sucho" ?Pozdrawiam !R. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 9 Grudzień 2004 Share Napisano 9 Grudzień 2004 Widze ze nasza grupa zapada w zimowy sen Pozdrawiam ostatnich aktywnych w tej grupie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 Witajcie !Luger nie mogę otworzyć fotek , które mo przesłałeś. Może coś poszło źle - wyślij mi je jeszcze raz do wp.pl ( początek taki sam ).Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 10 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2004 Chwała,zbliża się łik-end a ja niestety będę zajęty. Mam za dużo prac do skończenia, a chciałbym się przed świętami uporać z projektami.Nie wyklucza to jednak spotkania w przyszłym tygodniu. Do tego czasu może znajdziemy na mapach jakieś nośne miejsce.Omen - może po lekturze zamków" mógłbyś coś zaproponować. Tymczasem - bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 Poszło w 6 odzielnych mailach.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 Wiem ze Leon otworzył. A reszta widziałą fotki?? BO jakoś brak odzewu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 Witajcie i co porabiamy w weckend to mój ostani dzień w tym tygodniu gdzie mam dosjscie do netu ze zdjeciami ni emialem klopotu może dla tego ze jestem inforatykiem albo wiem w co kilkać (na mnie zrobiły miłe wrażenie zdjecie bo o nich pisze) PS nie wykluczone ze bede miał na kolejan wyprawe piszczałkę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 Cześć Ja niestety nie jestem inforatykiem":) i fotki mi się nie otworzyły ,dlatego nie piszę. Do Lugera: Podeślij mi je na @interia.pl ,może tam będzie lepiej. Co do niedzieli jeszcze nie wiem ,raczej odpuszczę w tym tygodniu. Pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 Wiam Panowie jest taka mala sprawa podejrzewam ze to bedzie nasza wyprawa w tym roku proponuje zrobienie ogniska by wypalic swoje smuki i podniecic sie ze w nowym roku tez cos ciekwego znajdziemy i tu uklon do SZP Omana ktory wspominal kiedys ze bylo by cos takiego kiedys mozliwe Pozdrawiam i czekam na jakies propozycje weckendu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 Witajcie !Dzięki za zdjęcia ( do L. - nie informatyka ), robią wrażenie.Co do wekindu to - ja mam czas.Pozdrawiam!R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 Czyli to oczym pisalem jest mozliwe takie przedsiewnizecie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 Poszło i do kacprajeszcze raz na interię.plWojna tez nie otworzył???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 10 Grudzień 2004 Share Napisano 10 Grudzień 2004 Poszło i do W kolejny raz na wszelki wypadek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 10 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 10 Grudzień 2004 Chwała,sory, że się nie odezwałem w/s zdjęć. Oczywiście otworzyłem. Robią wrażenie. Dzięki Luger. Trzymasz kontakt z chłopakami jakby co w przyszłosci?Szkoda, że nie pojechaliśmy. Przypomniały mi się wykopaliska na południu Polski.Leon - myślę, że jeszcze 19 grudnia będzie okazja, żeby się spotkać - bez paniki. Można wtedy wyruszyć w pole i zakończyć ogniskiem.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 12 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 12 Grudzień 2004 Chwała,niestety los pognał mnie do wielkopolski w typowo rodzinnych sprawach. Z interesujących rzeczy - to byłem przez chwilkę na terenie cytadeli - tuż przed powrotem. Zamieszę później kilka fotek.Mam nadzieję, że spotkanie przed świętami jest aktualne.Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 12 Grudzień 2004 Share Napisano 12 Grudzień 2004 Brawo! Wojna przerwał zmowę milczenia. Ja w miedzyczasie nawiązałem kontakt z kimś kto szuka w kotle świdwińskim. Spotkanie jak najbardziej, tylko może już nie w lokalu;))Jutro idziemy z Leonem na Upadek". Pozdrawiam Luger. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 13 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 13 Grudzień 2004 Chwała, myślałem raczej o spotkaniu w terenie, a później jakieś ognisko? W rachubę wchodzi niezmiennie niedziela.Tymczasem - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 Witajcie !Jestem na bieżąco.Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 Ciekawe czy będzie oplatek czy czymś innym się przełamiemy Pozdrawiam i Omen dzięki za pomoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 Witajcie !Jak mamy podsumowywyć rok przy ognisku to musimy się wcześniej niż zwykle zdecydować ( sprawy logistyczne ). Do L. ( informatyka ) - podobała się teściowej ???Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 13 Grudzień 2004 Share Napisano 13 Grudzień 2004 JASNE ze sie podoba tylko nie spodobała sie piaskownica w salonie bo tylko do salonu doniczka wytrzymała póki co sprzęt wietrzy się na balkonie Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.