wojna1939 Napisano 2 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2004 Chwała,Omen:nie za bardzo rozumiem dlaczego w tej kolejności (chodzi o książkę), ale niech tam ... jak znajdujesz niedzielny ranek?M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 2 Grudzień 2004 Share Napisano 2 Grudzień 2004 Witajcie !Pasuje mi niedzielny poranek ( jak zykle ). Intryguje mnie skrzyżowanie zaproponowane przez Lugera.Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 2 Grudzień 2004 Share Napisano 2 Grudzień 2004 CzołemMi też pasuje. Z tego wszystkiego zacząłem pisać na Kołobrzegu ;) Obojętnie gdzie.....w niedzielę rano.pzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 Witajcie !Ustalimy , kierunek wypadu ?Czy jak ostatnio będziemy stali jak wieśniaki" pod ratuszem ?Pozdrawiam!R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 Ale za to jak twórczo kończy się takie stanie - tak niektórych nogi bolą ze ustać nie moga;)Podtrzymuję temat skrzyzowania i jego okolicy.Nie wiem tylko czy będę miał samochód więć może z kimś się zabiorę???Pozdrawiam L-para:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 Zauważyłem ze co spotkanie to nasza grupa ma inną nazwe ale to sprawa 2 rzedna poprosze ssmana z miejscem zgromadzenia . Ja sugeruje pewien parking dobrze znany naszej grupie. Pozdrawiam LeoŚ. *********** Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 WitamW pełni popieram to co napisał herr luger :) ,temat skrzyżowania brzmi nieźle.Co do transportu to wydaje mi się ,że po deklaracji wszystkich co do wypadu zapakujemy się do jak najmniejszej liczby pojazdów żeby nie tworzyć zbędnego zamieszania. Które i tak jest nieuniknione...To gdzie ,o której i kto?(w)omen x2,herr luger,W-39x? i..pzdr der K.PS. Odnośnie stania pod ratuszem to nie każdy jest ..." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 3 Grudzień 2004 Share Napisano 3 Grudzień 2004 Aha i nie zauważyłem...Lenona:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 3 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 3 Grudzień 2004 Chwała,dostosuję się ... co do miejsca i czasu.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 Co tak zamilkli ,a?Dorwałem się do komputera to się rozpisałem:)To jak z tym wypadem?Czekam na wieścipzdr der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 4 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 4 Grudzień 2004 Chwała,Sprawa Lugera" jest aktualna. Gdzie się spotykamy? o 8.00?M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 Wydaje mi się ,że tam gdzie zwykle o ~8.Chyba że ktoś ma inną propozycję.Tylko żeby był Luger bo sprawa" się rypnie :)pozdrawiam der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 Będe jak mnie ktoś zabierze ze szpadlem i piszczałką bo musze samochód zostawić żonie.Pozdrawiam całe Towarzystwo Geologiczne L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 4 Grudzień 2004 Share Napisano 4 Grudzień 2004 Ble , ble,....8.00 - jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 Omen !!!Wyłamujecie się zamiast z Towarzystwem Geologicznym zasmakować pomorskiej zimy w szczerym polu:)))Pozdrawaim L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 5 Grudzień 2004 Share Napisano 5 Grudzień 2004 Witajcie !Jest mi bardzo przykro - siła wyższa.Jak było ?Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 6 Grudzień 2004 Share Napisano 6 Grudzień 2004 Odp. Było zimno:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 6 Grudzień 2004 Share Napisano 6 Grudzień 2004 A njalepszy strzał należał do W. : prawie nowa taśma izolacyjna koloru black;)Nie masz czego żałować.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 6 Grudzień 2004 Share Napisano 6 Grudzień 2004 Ten tego Omenie. Obiecałeś saperki a mi się dopiero przypomniało. Trzymam za słowo. Hełm MO też może być do kompletu;) Pozdrawaim Luger. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 7 Grudzień 2004 Share Napisano 7 Grudzień 2004 Czy uczestnikom sie nie pomieszalo w glowach do kompletu luger przyda cie sie palka milicyjna ale przeznaczenie wymysl sam Pozdrawiam czekajac na weckendowy sygnal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 7 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2004 Chwała,Omenie i poczytaj księgę szybko, bo zaiste ciekaw jestem legend o zamczyskach i dworach gdzie niejedna Gertruda straszy jeszcze.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 7 Grudzień 2004 Share Napisano 7 Grudzień 2004 Witajcie !L. - coś z obiecanych fantów przy najbliższym spotkaniu dostaniesz. Co do książki - jest niezła , ale mam problem ze skserowaniem - może ktoś ma mniejszy???Pozdrawiam !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 7 Grudzień 2004 Share Napisano 7 Grudzień 2004 Gertrudy pachna mi wątkiem nekrofilskim;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 7 Grudzień 2004 Share Napisano 7 Grudzień 2004 Luger - napiłeś się ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 7 Grudzień 2004 Share Napisano 7 Grudzień 2004 Nie pijam o tej porze dni:)))Wogóle malo pijam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.