Skocz do zawartości

Koszalin vol. II

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 442
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Witajcie !
Pasuje mi niedzielny poranek ( jak zykle ). Intryguje mnie skrzyżowanie zaproponowane przez Lugera.
Pozdrawiam !
R
Napisano
Ale za to jak twórczo kończy się takie stanie - tak niektórych nogi bolą ze ustać nie moga;)
Podtrzymuję temat skrzyzowania i jego okolicy.
Nie wiem tylko czy będę miał samochód więć może z kimś się zabiorę???
Pozdrawiam L-para:)
Napisano
Zauważyłem ze co spotkanie to nasza grupa ma inną nazwe ale to sprawa 2 rzedna poprosze ssmana z miejscem zgromadzenia . Ja sugeruje pewien parking dobrze znany naszej grupie. Pozdrawiam LeoŚ. ***********
Napisano
Witam
W pełni popieram to co napisał herr luger :) ,temat skrzyżowania brzmi nieźle.
Co do transportu to wydaje mi się ,że po deklaracji wszystkich co do wypadu zapakujemy się do jak najmniejszej liczby pojazdów żeby nie tworzyć zbędnego zamieszania. Które i tak jest nieuniknione...
To gdzie ,o której i kto?
(w)omen x2,herr luger,W-39x? i..
pzdr der K.
PS. Odnośnie stania pod ratuszem to nie każdy jest ..."
Napisano
Wydaje mi się ,że tam gdzie zwykle o ~8.
Chyba że ktoś ma inną propozycję.
Tylko żeby był Luger bo sprawa" się rypnie :)
pozdrawiam
der K.
Napisano
Będe jak mnie ktoś zabierze ze szpadlem i piszczałką bo musze samochód zostawić żonie.
Pozdrawiam całe Towarzystwo Geologiczne L.
Napisano
Ten tego Omenie. Obiecałeś saperki a mi się dopiero przypomniało. Trzymam za słowo. Hełm MO też może być do kompletu;) Pozdrawaim Luger.
Napisano
Czy uczestnikom sie nie pomieszalo w glowach do kompletu luger przyda cie sie palka milicyjna ale przeznaczenie wymysl sam Pozdrawiam czekajac na weckendowy sygnal
Napisano
Witajcie !
L. - coś z obiecanych fantów przy najbliższym spotkaniu dostaniesz. Co do książki - jest niezła , ale mam problem ze skserowaniem - może ktoś ma mniejszy???
Pozdrawiam !
R

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie