Skocz do zawartości

Koszalin vol. II

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Dot. 26: mój znajomy być może! będzie tam już w sobotę. Reszta podobno jest powiadomiona o naszej ewntualnej obecności. Ale szykuja kolejną akcję znacznie bliżej tam gdzie wina świtaja;))) Tego nie odpuścimy na 100%. A i tu sparawa jest ciagle aktualna o ile aura dopisze.
Tylko ta odległosc mnie przeraża. Wyjeździlęm się już chyba z acałezycie i nie lubię długo jeździć samochodem.
Koledzy zwaracajasię równiez do nas z prośbą o podawanie ewentualnych ale pewnych miejsc do podobnych akcji. Warto nad tym pomyśleć. Taka współpraca pozwoliła by nam zaistnieć w światku ;) ( nie mylić z półświatkiem)
Serdecznie pozdrawiam
Luger
  • Odpowiedzi 442
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
O ile to miejscowość na CH. o której myślę ,to odległość to zaledwie" 150 km. O ile się nie mylę co do miejscowości.
pzdr
Napisano
Prawdę mówiąć może i 150. Nigdy tam nie byłem a odłegłosc oceniłem a oko" według mapy. Nistety wciąż czekam na precyzyjniejsze wiadomości.
Napisano
Chwała,

mam nadzieję, że wszyscy będą. Takie rocznicowe spotkanie - nie powinno nikogo zabraknąć. Jeśli zwolnienie - to tylko od mamusi (lekarskie nie będą honorowane).
Pytała mnie żona kto będzie i czy będą jakieś dziewczynki? Oczywiście nie uwierzyła mi ...

Czekam na potwierdzenie obecności (hihi).

Bywajcie - M.
Napisano
W stan zaawansowanej niedyspozycji popadli smakosze stronga;)z wyjątkiem Kacpra. Mieliśmy nawet śpiącego na stole indiania;). Pozdrawiam wszystkie niedobitki kurujące się na zapleczu frontu. Dzisiaj tez jest dzień!!!;)
Luger
Napisano
wypraszam sobie z tego co pamietam pilem lecha ale nie wazne mialo byc milo i spokojnie a ze wiatry wialy to nie moja wian nie jestesmy dziecmi kazdy wie ile moze % Pozdrawiam
Napisano
Chwała,
jest poniedziałkowy ranek, a ja mam mętlik w głowie, czaszka mnie jeszcze boli. Jeżeli jeszcze raz pozwolicie mi na palenie przy piwie to więcej się nie spotkamy. Całą niedzielę miałem wyjętą. Tymczasem przymierzam się do pracy ... M.
Napisano
Chwała,

ruszamy gdzieś w łikend? Ja na dłużej mam dość pubów itp. przybytków. Muszę ruszyć w teren, muszę bo inaczej sie uduszę ...

Bywajcie - czekam na sygnały ... M.
Napisano
Chwała,
jeśli zaglądacie do Kołobrzegu to wiecie co się dzieje. Powinniśmy znaleść alternatywne miejsce jeżeli ze spotkania nic nie będzie (w niedzielę). Można pojechać do K. lub drążyć temat Flugplazu ... a może jeszcze coś innego?
Czekam na wieści - M.
Napisano
Chwała,

słusznie, kto jeszcze ma jakąś propozycję?

Jak tam lektura książki o pałacach i dworkach Omen? Z chęcią bym się jej (książce) przyjżał bliżej. Mówiłeś coś o ksero. Daj znać co w sprawie.
M
Napisano
Witajcie !
Książka jest na tyle zajmująca , że nie zostanie skserowana dopuki jej nie przeczytam. Do L. ( chodzi o Otyla ) - książka o K. , którą od ciebie pożyczyłem miała być w planach pięciotomowa , ale wydano tylko jeden i więcej nie będzie.
Mam dwa dni urlopu!!!!!
Pozdrowienia !
R

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie