Skocz do zawartości

Koszalin vol. II

wojna1939

Rekomendowane odpowiedzi

Dot. 26: mój znajomy być może! będzie tam już w sobotę. Reszta podobno jest powiadomiona o naszej ewntualnej obecności. Ale szykuja kolejną akcję znacznie bliżej tam gdzie wina świtaja;))) Tego nie odpuścimy na 100%. A i tu sparawa jest ciagle aktualna o ile aura dopisze.
Tylko ta odległosc mnie przeraża. Wyjeździlęm się już chyba z acałezycie i nie lubię długo jeździć samochodem.
Koledzy zwaracajasię równiez do nas z prośbą o podawanie ewentualnych ale pewnych miejsc do podobnych akcji. Warto nad tym pomyśleć. Taka współpraca pozwoliła by nam zaistnieć w światku ;) ( nie mylić z półświatkiem)
Serdecznie pozdrawiam
Luger

• Odpowiedzi 442
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Chwała,

mam nadzieję, że wszyscy będą. Takie rocznicowe spotkanie - nie powinno nikogo zabraknąć. Jeśli zwolnienie - to tylko od mamusi (lekarskie nie będą honorowane).
Pytała mnie żona kto będzie i czy będą jakieś dziewczynki? Oczywiście nie uwierzyła mi ...

Czekam na potwierdzenie obecności (hihi).

Bywajcie - M.

W stan zaawansowanej niedyspozycji popadli smakosze stronga;)z wyjątkiem Kacpra. Mieliśmy nawet śpiącego na stole indiania;). Pozdrawiam wszystkie niedobitki kurujące się na zapleczu frontu. Dzisiaj tez jest dzień!!!;)
Luger

Chwała,
jest poniedziałkowy ranek, a ja mam mętlik w głowie, czaszka mnie jeszcze boli. Jeżeli jeszcze raz pozwolicie mi na palenie przy piwie to więcej się nie spotkamy. Całą niedzielę miałem wyjętą. Tymczasem przymierzam się do pracy ... M.

Chwała,
jeśli zaglądacie do Kołobrzegu to wiecie co się dzieje. Powinniśmy znaleść alternatywne miejsce jeżeli ze spotkania nic nie będzie (w niedzielę). Można pojechać do K. lub drążyć temat Flugplazu ... a może jeszcze coś innego?
Czekam na wieści - M.

Witajcie !
Książka jest na tyle zajmująca , że nie zostanie skserowana dopuki jej nie przeczytam. Do L. ( chodzi o Otyla ) - książka o K. , którą od ciebie pożyczyłem miała być w planach pięciotomowa , ale wydano tylko jeden i więcej nie będzie.
Mam dwa dni urlopu!!!!!
Pozdrowienia !
R

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie