luger Napisano 25 Listopad 2004 Share Napisano 25 Listopad 2004 Dot. 26: mój znajomy być może! będzie tam już w sobotę. Reszta podobno jest powiadomiona o naszej ewntualnej obecności. Ale szykuja kolejną akcję znacznie bliżej tam gdzie wina świtaja;))) Tego nie odpuścimy na 100%. A i tu sparawa jest ciagle aktualna o ile aura dopisze. Tylko ta odległosc mnie przeraża. Wyjeździlęm się już chyba z acałezycie i nie lubię długo jeździć samochodem. Koledzy zwaracajasię równiez do nas z prośbą o podawanie ewentualnych ale pewnych miejsc do podobnych akcji. Warto nad tym pomyśleć. Taka współpraca pozwoliła by nam zaistnieć w światku ;) ( nie mylić z półświatkiem) Serdecznie pozdrawiam Luger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 25 Listopad 2004 Share Napisano 25 Listopad 2004 O ile to miejscowość na CH. o której myślę ,to odległość to zaledwie" 150 km. O ile się nie mylę co do miejscowości.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 25 Listopad 2004 Share Napisano 25 Listopad 2004 Prawdę mówiąć może i 150. Nigdy tam nie byłem a odłegłosc oceniłem a oko" według mapy. Nistety wciąż czekam na precyzyjniejsze wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 26 Listopad 2004 Autor Share Napisano 26 Listopad 2004 Chwała,mam nadzieję, że wszyscy będą. Takie rocznicowe spotkanie - nie powinno nikogo zabraknąć. Jeśli zwolnienie - to tylko od mamusi (lekarskie nie będą honorowane). Pytała mnie żona kto będzie i czy będą jakieś dziewczynki? Oczywiście nie uwierzyła mi ... Czekam na potwierdzenie obecności (hihi).Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 26 Listopad 2004 Share Napisano 26 Listopad 2004 Ja melduje sie ze bede mino swierzo wykrytej choroby i tu prozba by nie bylo miejsce zapylone a co do dziewczyn to spotkalem sie z podobna reakcja Pordrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 26 Listopad 2004 Share Napisano 26 Listopad 2004 Witajcie !To kiedy i gdzie ?R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 26 Listopad 2004 Share Napisano 26 Listopad 2004 Omen no nie zartuj ze nie wiesz gdzie ustalilismy punkt X i mam pytanie do ciebie czy przyniesc ci ksiazke o naszym miescie K ? Pozdrawiam i czekam na odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 26 Listopad 2004 Share Napisano 26 Listopad 2004 Zartowałem , będę oczywiście !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 28 Listopad 2004 Share Napisano 28 Listopad 2004 Witajcie !Jest niedziela wieczorem - JESZCZE NIE WYTRZEŹWIELIŚCIE????Ja tak.Pozdrawiam!R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 W stan zaawansowanej niedyspozycji popadli smakosze stronga;)z wyjątkiem Kacpra. Mieliśmy nawet śpiącego na stole indiania;). Pozdrawiam wszystkie niedobitki kurujące się na zapleczu frontu. Dzisiaj tez jest dzień!!!;)Luger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 wypraszam sobie z tego co pamietam pilem lecha ale nie wazne mialo byc milo i spokojnie a ze wiatry wialy to nie moja wian nie jestesmy dziecmi kazdy wie ile moze % Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 29 Listopad 2004 Autor Share Napisano 29 Listopad 2004 Chwała,jest poniedziałkowy ranek, a ja mam mętlik w głowie, czaszka mnie jeszcze boli. Jeżeli jeszcze raz pozwolicie mi na palenie przy piwie to więcej się nie spotkamy. Całą niedzielę miałem wyjętą. Tymczasem przymierzam się do pracy ... M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 Ha ha ha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 Zwłoki spoczeły w lazarecie?;))) Żyjecie już chłopaki???Pozdrawiam Luger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 29 Listopad 2004 Share Napisano 29 Listopad 2004 AJ czuje sie tylko niewyspany ale to wina bo zachcialo mi sie ogladania telewizji a sensacji pt ozmów w toku nie mialem" Czolgiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 30 Listopad 2004 Autor Share Napisano 30 Listopad 2004 Chwała,ruszamy gdzieś w łikend? Ja na dłużej mam dość pubów itp. przybytków. Muszę ruszyć w teren, muszę bo inaczej sie uduszę ...Bywajcie - czekam na sygnały ... M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 30 Listopad 2004 Share Napisano 30 Listopad 2004 A czy aby żona nie bierze czynnego udziału w tym duszeniu???;) Ja jestem chętny.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 30 Listopad 2004 Autor Share Napisano 30 Listopad 2004 Chwała,żona zachowała się jak żona oficera (hi hi)... pod tym względem jest spokój ... czekam więc na sygnały od pozostałych ...Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LeoN_39-45 Napisano 30 Listopad 2004 Share Napisano 30 Listopad 2004 JA zawsze jestem na tak chyba ze mni cos wypali w tym tygoniu mam uroczystosc ale powinienem sie wyrwac. Czy tradycyjnie bedzie niedziela? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 30 Listopad 2004 Share Napisano 30 Listopad 2004 Leon spokojnie następny medal dopiero za rok dostaniesz:))) Daj innym pokopać;))))Pozdroawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 30 Listopad 2004 Autor Share Napisano 30 Listopad 2004 Chwała,niechybnie niedziela ...M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 1 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 1 Grudzień 2004 Chwała,jeśli zaglądacie do Kołobrzegu to wiecie co się dzieje. Powinniśmy znaleść alternatywne miejsce jeżeli ze spotkania nic nie będzie (w niedzielę). Można pojechać do K. lub drążyć temat Flugplazu ... a może jeszcze coś innego?Czekam na wieści - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 2 Grudzień 2004 Share Napisano 2 Grudzień 2004 Przypominam skrzyzowanie o którym wspominałem - jest dośc blisko. Pozdrawaim L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 2 Grudzień 2004 Autor Share Napisano 2 Grudzień 2004 Chwała,słusznie, kto jeszcze ma jakąś propozycję?Jak tam lektura książki o pałacach i dworkach Omen? Z chęcią bym się jej (książce) przyjżał bliżej. Mówiłeś coś o ksero. Daj znać co w sprawie.M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omen Napisano 2 Grudzień 2004 Share Napisano 2 Grudzień 2004 Witajcie !Książka jest na tyle zajmująca , że nie zostanie skserowana dopuki jej nie przeczytam. Do L. ( chodzi o Otyla ) - książka o K. , którą od ciebie pożyczyłem miała być w planach pięciotomowa , ale wydano tylko jeden i więcej nie będzie.Mam dwa dni urlopu!!!!!Pozdrowienia !R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.