Gość Napisano 23 Październik 2002 Napisano 23 Październik 2002 Cześć,znalazłem coś ciekawego tylko że ni cholery nie wiem co to jest, myślę że mechanizm pistoletu skałkowego ,proszę o jakiś skuteczny sposób elektrolizy nie chcę tego zniszczyć pozdrowionka
krzysiek Napisano 23 Październik 2002 Napisano 23 Październik 2002 Jak nie chcesz tego zniszczyć, to zanieś to do pracowni konserwacji zabytków. Zakonserwują i wystawią rachunek.Jaki to jest metal? Na forum http://www.poszukiwanieskarbow.com dyskutowalismy swego czasu o elektrolizie. Jest całkiem długa dyskusja - zobacz abytki" wątek Jak czyścić".PozdrawiamKrzysiek
Bocian Napisano 23 Październik 2002 Napisano 23 Październik 2002 Skorzystaj z wyszukiwarki na głównej stronie forum. Znajdziesz informacje w tym temacie.
Gość Napisano 23 Październik 2002 Napisano 23 Październik 2002 Dzieki chłopaki za info.a jeśli chodzi o materiał to nie mam pojęcia co to może być
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.