Skocz do zawartości

śliczniutki

mietek

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Litości nie pokazujcie takich zdjęć bo zaraz trzepne na zawał przy kompie i mnie na sumieniu bedziecie mieli;)

Pozdrawiam
Napisano
No tak ,oglądam po kolei i myślę : co tu takie śliczniutkie? magazynek od StG?" A tu JEB! Parabelka w szmacie :) Rzeczywiście ładna ,no i te Ei.Hgr.39 też niczego sobie :)

pzdr

bjar_1
Napisano
Luger całkiem ładny .....ale co z tego znajdziecie coś takiego, i co dalej ? to nie ameryka i u nas posiadanie czegoś takiego to grozi oglądaniem przez kilka lat kwadratowego nieba ....
Napisano
dobrze to wiem, choć wcale nie jest to niemożliwe bo podpływały tam niemieckie U-boty i pewnie czasem część załogi schodziła na brzeg.
pozdr
Romel
Napisano
zauwaz jeszcze, ze to znalazl znajomy tego pana z kanady, co zami9escil zdjecia, a imie znajomego to Jan, stawiam dyche, ze to znalezisko z polski :)
Napisano
nie no, coś pięknego.Aż ryczeć się chce. Chyba dziś będę szukał tak długo aż nie znajdę czegoś takiego. Tylko gdzie. Chodzić z wykrywką i myśleć o tym znalezisku. Ryczeć się chce.
  • 2 weeks later...
Napisano
Zwróćcie uwagę, że w skrzynce była też łódka z amunicją pistoletową. Czyżby oprócz P 08 był tam też Steyr mod. 1912??? ;-)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie