bolas Napisano 6 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2004 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 6 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2004 i ostatnia ;) wkrottce wiecej zdjec bedzie na naszej stronie www.28pp.prv.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 6 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2004 no ta juz naprawde ostatnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Wrzesień 2004 Share Napisano 6 Wrzesień 2004 Ziemią żeście się sypali? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 6 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2004 Eeeeee tammmm ! jaka ziemia ? :))))))))) Niemcy do nas strzelali głupi ... ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Wrzesień 2004 Share Napisano 6 Wrzesień 2004 To jak? W środku byli Niemcy i was chcieli wygonić z bunkierka? :) Tak to wygląda.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 6 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2004 Ostrzal (niewazne w jaki sposob) byl prowadzony z zewnatrz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Wrzesień 2004 Share Napisano 6 Wrzesień 2004 Dobra dobra... wysadziliście wnętrze bunkra i nawiewacie! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 Mi się już po Motobajzlu nie chciało jechać. Szkoda, że nie podałeś godziny rozpoczęcia tej imprezy, może bym się dowlókł.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jhaken Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 Hej Bjar !będziesz na Bzurze ? Chętnie się z Tobą zobaczę :) szkoda że nie wiedziałem że masz na zbyciu" chlebak ...PozdroJH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 Siemka!Możliwe ,że będę - na 50% idę z chłopakami z Łodzi. A jak to nie wypali to skoczę samochodem :) Chlebak w sumie nie jest na zbyciu ,ale kolega tak mnie gniótł ,że uległem :) Wybierasz się w mundurze?pzdrMichał ztj. bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 Zdjęcia są wporządku. Wszystko by było ok gdyby nie ta radość na twarzach walczących żołnierzy :) Pozdr. klOkiP.S. A czy przypadkiem nie ostrzeliwał was rolnik, któremu żeście kartofle deptali? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 To nie kartofle ,to BURAKI :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 Stety czy niestety, to i tak ze wsi nie pochodze ;) A w sklepie to ja na warzywa uwagi nie zwracam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miq Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 WitamTak troche pobiegalismy po burakach.Najfajniejsze bylo jak w krzakach zaczil sie jakis stary dziadek i obserwowal nas jak sobie fotki cykamy zamaskowal sie jak przawdziwy dywersant z 5 kolumny :))))))))))))))).P.S Bjar czy ty jestes z lodz??Pozdrawiam MIQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 Miq - szeroko pojęte okolice Kielc! Jeśli jesteś w 28 pp to być może razem śmigniemy na Bzurę.pozdrawiam!bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miq Napisano 7 Wrzesień 2004 Share Napisano 7 Wrzesień 2004 WitamTak to ja razem z cala ekipa tworzymy 28pp :)Ja niestety nie pojde nad bzure ale dolacze w sobote i bede tez w niedziele.Podam swoje gg to pogadamy jak ktos inny tez chce pogadac to walcie smialo 3585075pozdro miq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jhaken Napisano 8 Wrzesień 2004 Share Napisano 8 Wrzesień 2004 Hej Bjar !jadę w mundurze, będę juz w piątek, telefon do Ciebie mam (mam nadzieję że aktualny) więc na pewno się stykniemy :)pozdroJH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Wrzesień 2004 Share Napisano 8 Wrzesień 2004 Nom ,jak będę to się stykniemy! Jesteś w tej Żandarmerii Polowej? :)pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jhaken Napisano 8 Wrzesień 2004 Share Napisano 8 Wrzesień 2004 Hej jestem w 36. drużynie piechoty z Warszawy.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Wrzesień 2004 Share Napisano 8 Wrzesień 2004 Ja też będę, ale chyba dopiero w niedzielę.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.