Skocz do zawartości

5 wrzesnia 2004 w Stronsku

bolas

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Mi się już po Motobajzlu nie chciało jechać. Szkoda, że nie podałeś godziny rozpoczęcia tej imprezy, może bym się dowlókł.
Pozdrawiam
Napisano
Hej Bjar !
będziesz na Bzurze ? Chętnie się z Tobą zobaczę :) szkoda że nie wiedziałem że masz na zbyciu" chlebak ...
Pozdro
JH
Napisano
Siemka!

Możliwe ,że będę - na 50% idę z chłopakami z Łodzi. A jak to nie wypali to skoczę samochodem :)
Chlebak w sumie nie jest na zbyciu ,ale kolega tak mnie gniótł ,że uległem :) Wybierasz się w mundurze?

pzdr

Michał ztj. bjar_1
Napisano
Zdjęcia są wporządku. Wszystko by było ok gdyby nie ta radość na twarzach walczących żołnierzy :)

Pozdr. klOki

P.S.

A czy przypadkiem nie ostrzeliwał was rolnik, któremu żeście kartofle deptali? :)
Napisano
Witam
Tak troche pobiegalismy po burakach.Najfajniejsze bylo jak w krzakach zaczil sie jakis stary dziadek i obserwowal nas jak sobie fotki cykamy zamaskowal sie jak przawdziwy dywersant z 5 kolumny :))))))))))))))).

P.S
Bjar czy ty jestes z lodz??

Pozdrawiam MIQ
Napisano
Witam
Tak to ja razem z cala ekipa tworzymy 28pp :)
Ja niestety nie pojde nad bzure ale dolacze w sobote i bede tez w niedziele.
Podam swoje gg to pogadamy jak ktos inny tez chce pogadac to walcie smialo 3585075
pozdro miq
Napisano
Hej Bjar !
jadę w mundurze, będę juz w piątek, telefon do Ciebie mam (mam nadzieję że aktualny) więc na pewno się stykniemy :)
pozdro
JH
Napisano
Ja też będę, ale chyba dopiero w niedzielę.
pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie