bolas Napisano 31 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2004 5 wrzesnia 2004 w Stronsku pod Lodzia odbedzie sie symboliczna uroczystosc upamietniajaca walki o miasto w 1939 roku. Wraz z kilkoma osobami zostalismy zaproszeni do pokazania sie w wrzesniowym sprzecie i ekwpiunku - jezeli ktos ma czas i ochote zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 31 Sierpień 2004 Share Napisano 31 Sierpień 2004 Będę w ŁDZ 4/5 września - co prawda na weselu ,ale może uda mi się wpaść na te uroczystości :)pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Sierpień 2004 Share Napisano 31 Sierpień 2004 A na Motobajzlu będziesz?? ;-)Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 31 Sierpień 2004 Share Napisano 31 Sierpień 2004 Bardzo wątpliwe ,ale niewykluczone... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hunter Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 Czy to strońsko to to koło zapolic, belenia?????????Jeśli tak o której godzinie będziecie bo może wpadne. Jestem ze Zduńskiej Woli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalczewski Napisano 2 Wrzesień 2004 Share Napisano 2 Wrzesień 2004 A ja 5 wrzesnia mam urodziny :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 I jak było? Niestety nie mogłem dojechać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 6 Wrzesień 2004 Share Napisano 6 Wrzesień 2004 Ja nie byłem. w TV pokazali 2 żołnierzy chyba w kościele, jeden miasł rogatywkę sukieną, a drugi chybna oficerską.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 6 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2004 Powiem tak - bylo zajebiscie !!! Mala skromna ale b. wzruszajaca uroczystosc (poza pieprzeniem ksiedza i miejscowych magnatow). Byli weterani 4ppLeg i innych walcacych w rejonie jednostek - stalismy twardo w sloncu w pelnym rynsztunku ledwno dajac rade - ale bylo warto - pozniej weterani przyszli na rozmowe :) ehh ... przyznam ze sie wzruszylem jak jeden z weteranow opowiadal swoja historie walk w rejonie i pozniej pocalowal ziemie ktorej bronil i na ktorej teraz mieszka ... cos niesamowitego - mala impreza, mala wiocha ale duch i efekt niesamowicie wiekszy od masowych imprez. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Wrzesień 2004 Share Napisano 6 Wrzesień 2004 Czyli szkoda że nie byłem - czekałem na Kobiego pół dnia z chlebakiem ,no ale jeśli on go nie chce mieć... :Ppzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 6 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2004 podrzucam zdjecia z czesci nieoficjalnej (na oficjalnej nie moglem miec aparatu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 6 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2004 nastepna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 6 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2004 koljena ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 6 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2004 dalej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 6 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2004 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 6 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2004 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 6 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2004 to jest chyba najfajniejsza fotka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 6 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2004 polegli na polu chwały ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 6 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2004 gorycz klęski ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 6 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2004 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 6 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2004 .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 6 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2004 Oczywiscie dodam dla jasnosci ze w uroczystosciach brała udział grupa rekonstrukcji historycznej STRZELCY KANIOWSCY" z Łodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 6 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2004 i dalej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.