Berlin Napisano 30 Sierpień 2004 Autor Napisano 30 Sierpień 2004 witam. Czy ktoś sie orientuje jaka jednostka niemiecka lub związek taktyczny (lądowy) posiadał godło w postaci skrzyżowanych głów końskich, pyskami do zewnątrz. Głowy te sa na nienaturalnie długich szyjach.
Berlin Napisano 30 Sierpień 2004 Autor Napisano 30 Sierpień 2004 witam. Czy ktoś sie orientuje jaka jednostka niemiecka lub związek taktyczny (lądowy) posiadał godło w postaci skrzyżowanych głów końskich, pyskami do zewnątrz. Głowy te sa na nienaturalnie długich szyjach.
bjar_1 Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 295 Infanterie Division. Z DP to tyle :)pzdrbjar_1
Berlin Napisano 30 Sierpień 2004 Autor Napisano 30 Sierpień 2004 heh nie wiedziałem ze było tyle podobnych godeł. Najbardziej pasuje 267 Inf Div. Czy mozesz mi powiedzieć gdzie znaleść mozna opracowanie w necie na temat tych oznaczen
bjar_1 Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 Polecam www.feldgrau.com ,ale nie wiem czy ta stronka teraz chodzi...
Pytanie
Berlin
9 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.