mjr Ponury Napisano 30 Sierpień 2004 Autor Napisano 30 Sierpień 2004 witam wszystkichprosze o pomoc w ustaleniu miejsca gdzie ta fotografia została wykonana.i może ktoś z Was będzie się orientował ile takie zdjęcie jest warte.
feeder Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 przecież tam pisze: Ostrowiec 9 kwietnia 1929 roku
feeder Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 Jak się urodził w 1912 w Janowicach, to mógł chodzić do szkoły w Ostrowcu Św.? Wychodzi na to, że na zdjęciu ma 17 lat. Może ktoś ma jego biografię i więcej napisze?
mjr Ponury Napisano 30 Sierpień 2004 Autor Napisano 30 Sierpień 2004 Ponury chodził do gimnazjum im. Joachima Chreptowicza w Ostrowcu. Ale nadal nie wiem gdzie, w jakim miejscu zostła zrobiona. Chodzi mi o to czy jest to zdjęcie ot tak poprostu (poszedł z kolegami do fotografa i zrobili sobie zdjęcie) czy wygląda to Wam na fotografię okolicznościową? Jeżeli tak to z jakiej okazji? pzdr Bartek
feeder Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 Nie mogę odcztać tego po francusku. To też nazwisko?
mjr Ponury Napisano 30 Sierpień 2004 Autor Napisano 30 Sierpień 2004 tez mam z tym problem. jak chcesz to moge Ci wyslac mailem.Bartek
mjr Ponury Napisano 30 Sierpień 2004 Autor Napisano 30 Sierpień 2004 tez mam z tym problem. jak chcesz to moge Ci wyslac mailem zdjęcie w lepszej jakości.Bartek
Pytanie
mjr Ponury
witam wszystkich
prosze o pomoc w ustaleniu miejsca gdzie ta fotografia została wykonana.
i może ktoś z Was będzie się orientował ile takie zdjęcie jest warte.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.