Gość Napisano 21 Październik 2002 Napisano 21 Październik 2002 To może korzystając z okazji krótkiej wizyty na forum, doczekamy sie odpowiedzi na wczesniejsze pytania na forum do JL?
Gość Napisano 21 Październik 2002 Napisano 21 Październik 2002 Sz.P. Akagi widzę, że ta dyskusja jest jednak bezprzedmiotowa i zaczyna się znowu sprowadzać do pyskówek i obrażania ale teraz elegancko z podpisem. No cóż, niech o jakości tej rozmowy mówi sam za siebie ostatni post Hartmanna. Dziecinada i jeszcze raz dziecinada. Ale w jednym się zgadzamy ten rodzaj szaleństwa związany z historyczną pasją odpowiada mi i podziwiam za to Hartmanna i teraz zastanawiam się kiedy napisałem jakąkolwiek uwagę na ten temat. Pewnie nigdy ale ty wiesz lepiej !!! Podziwiam i szanuję Joannę jak wielu na tym forum i jak masz czas to przejrzyj posty w archiwum. Ale nie przepraszaj wiesz lepiej.Qaz
Gość Napisano 21 Październik 2002 Napisano 21 Październik 2002 W takim razie rowniez chcialbym dorzucic cos od siebie. Asiu - jest OK. Mam nadzieje ze faktycznie jeszcze spotkamy sie w terenie.Akagi - nie daj sie prowokowac. Nie warto. Jestes powaznym gosciem wiec .... wez gleboki oddech :).Hartman - Leszku w pelni Cie rozumiem i popieram.Qaz - juz kilka razy pojawily sie na forum prywatne posty skierowane do konkretnego odbiorcy. Leszek ma prawo wyrazac swoja opinie oraz zwracac sie bezposrednio na wiekszym forum do swoich znajomych. No tyle.Pozdrawiam Was serdecznieKruk Rafał - kruku - GG566056ps. ja nie jestem zalogowany (prawde powiedziawszy dopiero teraz o tym pomyslalem :) ) wiec podpisuje (a bynajmniej staram sie) prawie pod kazdym postem.Jestem zwolennikiem jawnosci na forum i w dyskusjach. Anonimowosc daje pewna sile ale jest to zludzenie. nikt nie lubi rozmawiac z nieznajomymi o sprawach istotnych i waznych.
Gość Napisano 21 Październik 2002 Napisano 21 Październik 2002 Pozdrowienia dla Wszystkich Poszukiwaczy, którzy codziennie zmagając się z wieloma trudnościami bez blichtru i całego zamieszania robią wiele i mają satysfakcję z tego, że coś odkrywają. Qaz
Gość Napisano 21 Październik 2002 Napisano 21 Październik 2002 Pragnę dodać, że pozdrowienia te dotyczą Wszystkich Poszukiwaczy jednak wykluczam tu magistrów zoologii.Jeszcze raz pozdrawiam.Qaz
Grzebiuszka Napisano 21 Październik 2002 Napisano 21 Październik 2002 W takim razie wszystkim tęskniącym za Joanną polecam w co drugi wtorek o godzinie 19:00 na regionalnej ,wrocławskiej tv3(dawniej piątka)program pt Pogranicza Tajemnic".W ten wtorek - 22października już drugi odcinek cyklu.Pozdrawiam autorkę i wszystkich lubiących tajemnicę.Grzebiuszka
past Napisano 22 Październik 2002 Napisano 22 Październik 2002 czy to podobne programy do dawnych programów W.Stojaka?????
Gość Napisano 22 Październik 2002 Napisano 22 Październik 2002 Czekam z niecierpliwością kiedy puszczą to w ogólnopolskim paśmie.Pozdrawiam
Grzebiuszka Napisano 22 Październik 2002 Napisano 22 Październik 2002 I znowu Telewizja Wrocław się nie popisała. Date 22.10 podałem za wrocławską telegazetą,ale tak samo jak przy pierwszej części termin program przesunął się o cały tydzień t.j.na wtorek 29.10 ,godz.19:00. Poprzedni program był o Kamieńcu Ząbkowickim i księżnej Mariannie.Jest to zupełnie inny program niż Klub Poszukiwaczy Skarbów (i ten regionalny i ogólnopolski) .Po pierwszym odcinku Pogranicza Tajemnic wynika ,że to raczej jest program krajoznawczo - historyczny z odrobiną tajemnic.Co dalej -zobaczymy.Dobrego odbioru -Grzebiuszka
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.