HARRY Napisano 28 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2004 WITAM.jestem ciekaw co ciekawego znalezliscie w tym sezonie na plazy,bo takowy juz sie chyba niestety skonczyl.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 Przez godzinę -15 zł, oraz.... 2 pełniutkie puszki piwa :) Warka Strong oraz Tyskie- piwo wywołało aplauz gapiów i skończyło głupie komentarze. Na plaży w tym roku byLem tylko ten jeden raz w Ustce. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1AIR1 Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 WitamBędąc w Dębkach-monety 150 zł.Trochę z PRL 2 X 2 zł z kłosem,5 zł z rybakiem to z ciekawszych,reszta to płotki".W zeszłym roku byłem na plaży we Wrześniu i też coś wyciągnąłem-po sezonie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 Ja byłem tylko raz na plaży w Pobierowie i 22,50zł, 50 euro centów, srebrny kolczyk, łanuch do kluczy dłuugi, urządzonko z ultrafioletem na łańcuszku.Łaziłem tak z 1 godzine.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torba5 Napisano 29 Sierpień 2004 Share Napisano 29 Sierpień 2004 W Dziwnówku 55 zeta złoty sygnet i jednego żywca okoliczne lasy chamsko przekopane dziura na dziurze nie zakopane wstyd ,ale 16 sztuk amunicji z mg wpadło pzdr Rafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 31 Sierpień 2004 Share Napisano 31 Sierpień 2004 Cze.Wczoraj w Pogodzie po Panoramie o godz 18:55 pokazywali dwóch łebków ganiających z wykrywkami po plaży. Ciekawe, kto to był ;-).Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 31 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 31 Sierpień 2004 zapewne nasza konkurencja hehehe.pomyslcie ile kasy ciagnie i nie tylko kasy koles ktury zauwa z sitem ciagnikiem.chyba kupie ciagnik i sito!:)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 Witam wczoraj byłem na plazy gorki zachodnie i z kasa lipa 8zł w 5 godz!!! ale zato co mnie zdziwilo na samej górze plazy 2 piekne monety z WOLNEGO MIASTA GDANSKA!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 1 Wrzesień 2004 Share Napisano 1 Wrzesień 2004 no prosze!!a jednak:)a ja raz trafilem mocowania do pasa,przyszywane pod pas,ale nie drugo wojenne tylko pruskie,i to w jelitkowie,hehe,a przy samym wyjsciu 8X5zlotowek!!normalnie szok!!hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 To mój dzisiejszy fancik z plaży w Poddębiu :) ładniuśki- prawda? pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
1AIR1 Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 WitamSuper ten pierścionek.Chodzę też po plaży ale tam znalażlem tylko wisiorek tak zwany srebrny bucik.Natomiast w lesie na Choszczówce znalazłem to co jest na zdjęciu jest i grawerka" jak widać.J.C. 30/I 1912.Próba znaczona 94.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 5 Wrzesień 2004 Share Napisano 5 Wrzesień 2004 ja w Łebie ok 25 zł. srebrny pierścionek i kolczyk, kilka innych popierółek z biżuterii.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 8 Wrzesień 2004 Share Napisano 8 Wrzesień 2004 No, 1AIR1 moje gratulacje, bardzo ładna obrączka. Ja w ubiegły piątek trafiłem golda", niestety nie grawerowanego i nie na plaży, ale też się cieszyłem:)PozdrMarcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piorek Napisano 8 Wrzesień 2004 Share Napisano 8 Wrzesień 2004 Moja matka szla bez wykrywki i znalazla ladny pierscionek, fakt zloto ruskie, proba podla ale wiecie jak bylo mi glupio...Ale niedlugo czym Was zaskocze:)Piorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 Witajcie:)!! ten mercedesik jest dziś prosto z plaży.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Wrzesień 2004 Share Napisano 9 Wrzesień 2004 szkoda ze takie gabaryty:)hehe pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 Witam,na początku sierpnia będąc na urlopie nad morzem, dzienne spędzałem dwie godz. na szukaniu. Takich autek znalazłem też kilka, ale od razu rozdawałem dzieciom, czy też rodzicom, których pociechy bawiły się gdzieś dalej. Miało to swoje pozytywne aspekty, ponieważ nikt nie patrzył na mnie krzywym okiem. Radzę natomiast uważać na dresiarzy. Obserwują Cię ciągle i co jakiś czas któryś podchodzi i pyta, czy znalazłeś może jakieś złoto, masz coś na sprzedaż".Strasznie to denerwuje, tymbardziej, że człowiek czuje, że nie chodzi tu o rzadne kupno. Odpowiednie gabaryty poszukiwacza oraz mocno trzymana w dłoni zaostszona saperka LWP skutecznie hamują ich pierwotne instynkty :)PozdrMarcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 Monsun!!! Chodzę po plaży -już po sezonie.Dresiarzy w Ustce nie spotkałem,dzieci też już nie ma,ale z rozdawaniem dzieciom znalezionych autek to bardzo dobry pomysł-gratuluję, postaram się postąpić podobnie.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gunship! Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 Czołgiem! Ja niedawno wroociłem z Festung Hela" - widziałem łopatologa ganiającego z pikawą po plaży miejskiej :) - ja znalazłem 2x 40mm luski (na plaży bliżej starej wieży obserwacyjnej) - ale w stanie nie nadającym się do spożycia oraz 1 x 105 - na wysokości 32 B.A.N - także w podobnym stanie. CO do monetarium :) to 5 zł :P Pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 ja jutro jade jeszcze nad morze:DD i licze na dopływ świeżej gotówki i nie tylko:DDDJakby co, to pochwale się;)Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milbas Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 Z ciekawostek znalezionych na plaży:- kilka (5 czy 6) tzw. METALTAZO w stanie idealnym (z chipsów chyba:-) - mój syn był bardzo zadowolony;- zegarek elektroniczny marki SHARK - w pełni sprawny;(plaża ROWY k/ustki);Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 10 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2004 ostatnio 17 zlotych,i czolg!!30cm pod ziemia!!kumacie?:)siostrzeniec bedzie zadowolony,aa no i zlota rybke(karpia)jakis rybak zgubil,moze szczescie przyniesie,pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 10 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 10 Wrzesień 2004 aa no i metal tazoo oczywiscie tez!!moze jakis fan club zrobimy??:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 Najdziwniejszą dla mnie rzeczą znalezioną na plaży była ... uwaga.... część metalowej obudowy od odtwarzacza Video!!!!!!!!! z namalowanymi na niej sfastykami. Cholera była tak głęboko w ziemi, że myślałem już, iż trafiłem na minę przeciwpiechotną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HARRY Napisano 11 Wrzesień 2004 Autor Share Napisano 11 Wrzesień 2004 no to niezle hehe,szkoda ze sama klapa.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.