Skocz do zawartości

FANTY Z PLAZY

HARRY

Rekomendowane odpowiedzi

Witam
Będąc w Dębkach-monety 150 zł.Trochę z PRL 2 X 2 zł z kłosem,5 zł z rybakiem to z ciekawszych,reszta to płotki".
W zeszłym roku byłem na plaży we Wrześniu i też coś wyciągnąłem-po sezonie.
Pozdrawiam

Witam wczoraj byłem na plazy gorki zachodnie i z kasa lipa 8zł w 5 godz!!! ale zato co mnie zdziwilo na samej górze plazy 2 piekne monety z WOLNEGO MIASTA GDANSKA!!!

no prosze!!a jednak:)a ja raz trafilem mocowania do pasa,przyszywane pod pas,ale nie drugo wojenne tylko pruskie,i to w jelitkowie,hehe,a przy samym wyjsciu 8X5zlotowek!!normalnie szok!!hehe

Witam
Super ten pierścionek.Chodzę też po plaży ale tam znalażlem tylko wisiorek tak zwany srebrny bucik.
Natomiast w lesie na Choszczówce znalazłem to co jest na zdjęciu jest i grawerka" jak widać.J.C. 30/I 1912.Próba znaczona 94.
Pozdrawiam

Witam,
na początku sierpnia będąc na urlopie nad morzem, dzienne spędzałem dwie godz. na szukaniu. Takich autek znalazłem też kilka, ale od razu rozdawałem dzieciom, czy też rodzicom, których pociechy bawiły się gdzieś dalej. Miało to swoje pozytywne aspekty, ponieważ nikt nie patrzył na mnie krzywym okiem. Radzę natomiast uważać na dresiarzy. Obserwują Cię ciągle i co jakiś czas któryś podchodzi i pyta, czy znalazłeś może jakieś złoto, masz coś na sprzedaż".Strasznie to denerwuje, tymbardziej, że człowiek czuje, że nie chodzi tu o rzadne kupno. Odpowiednie gabaryty poszukiwacza oraz mocno trzymana w dłoni zaostszona saperka LWP skutecznie hamują ich pierwotne instynkty :)

Pozdr
Marcin

Czołgiem! Ja niedawno wroociłem z Festung Hela" - widziałem łopatologa ganiającego z pikawą po plaży miejskiej :) - ja znalazłem 2x 40mm luski (na plaży bliżej starej wieży obserwacyjnej) - ale w stanie nie nadającym się do spożycia oraz 1 x 105 - na wysokości 32 B.A.N - także w podobnym stanie. CO do monetarium :) to 5 zł :P

Pozdrawiam :)

Z ciekawostek znalezionych na plaży:

- kilka (5 czy 6) tzw. METALTAZO w stanie idealnym (z chipsów chyba:-) - mój syn był bardzo zadowolony;
- zegarek elektroniczny marki SHARK - w pełni sprawny;

(plaża ROWY k/ustki);

Pozdrawiam

Najdziwniejszą dla mnie rzeczą znalezioną na plaży była ... uwaga.... część metalowej obudowy od odtwarzacza Video!!!!!!!!! z namalowanymi na niej sfastykami. Cholera była tak głęboko w ziemi, że myślałem już, iż trafiłem na minę przeciwpiechotną.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie