Ryan Napisano 28 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2004 Czesc. Czy ma ktos mozliwosc dojscia do planow konstrokcyjnych Amerykanskiego Thompsona. Mam zdjecia ale potrzeba mi troche dokladniejszych info. Zamieszczam zdjecie opisywanego przedmiotu! DZieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 Było chyba takie TBiU.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 http://www.biggerhammer.net/manuals/pdfs/kahr_thompson_semiauto.pdfMoże to pomoże.PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 P.S. Nie znam hasła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feeder Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 wysyłam Ci na maila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
feeder Napisano 30 Sierpień 2004 Share Napisano 30 Sierpień 2004 jak go podasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryan Napisano 30 Sierpień 2004 Autor Share Napisano 30 Sierpień 2004 rigel3@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.