torba5 Napisano 25 Sierpień 2004 Autor Napisano 25 Sierpień 2004 Witam!Mogę stać się właścicielem tej flinty,ale mam problem zupełnie nie znam się na tego rodzaju giwerach,jedyne co wiem to to że to to kapiszonówka,może ktoś coś podpowie,może ta fota komuś coś powie pzdr Rafi
torba5 Napisano 26 Sierpień 2004 Autor Napisano 26 Sierpień 2004 Takie pytznie zadawaj na maila pzdr Rafi
pomsee Napisano 26 Sierpień 2004 Napisano 26 Sierpień 2004 Twoj karabin wyglada na przerobiony ze sklkowego typowy francuski karabin z okresu wojen napoleonskich wz. 1777. Z fotografii to stan miodzio ale jakbys podeslal fotke zamka to wiecej mozna bylo by powiedziec.
torba5 Napisano 25 Sierpień 2004 Autor Napisano 25 Sierpień 2004 Witam!Mogę stać się właścicielem tej flinty,ale mam problem zupełnie nie znam się na tego rodzaju giwerach,jedyne co wiem to to że to to kapiszonówka,może ktoś coś podpowie,może ta fota komuś coś powie pzdr Rafi
torba5 Napisano 26 Sierpień 2004 Autor Napisano 26 Sierpień 2004 Dzięki fote posłałem ci na maila Rafi
Pytanie
torba5
Witam!Mogę stać się właścicielem tej flinty,ale mam problem zupełnie nie znam się na tego rodzaju giwerach,jedyne co wiem to to że to to kapiszonówka,może ktoś coś podpowie,może ta fota komuś coś powie pzdr Rafi
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.