beaviso Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 Jeśli na tyle poważnie testowałeś to zwracam honor.A co do mnie, to się Kolego bardzo pomyliłeś :))) Nie jestem ze stajni Raneda i nie mam nic do polskich wyrobów. Wręcz przeciwnie - niedawno zanabyłem Firsta Plus, stąd zapewne moja dociekliwość co do procedur testowych.pozdr, M
rigel Napisano 28 Sierpień 2004 Napisano 28 Sierpień 2004 Przepraszam bardzo ale do zadnej stajnie cie nie przypiywałem a rutusa naprawde testowalem na wszelkie sposoby. Tam gdzie mieszkam sa naprawde ciezkie warunki a ten sprzet pozatym ze sie sprawdzil to tez ma jedna wade, jest nia wejscie na słuchawki. Tu prosze producenta o wieksza uwage nad tym malutkim detalem. Z powazaniem.
Andreos Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 Niestety ten sam minus posiada i zwykły rutus. Gniazdo słuchawkowe.PozdrawiamAndreos
mrand Napisano 30 Sierpień 2004 Napisano 30 Sierpień 2004 Na czym polega ten minus z gniazdem słuchawkowym?Mrand
Andreos Napisano 31 Sierpień 2004 Napisano 31 Sierpień 2004 Polega na tym, że przy przypadkowym nadepnięciu sobie na kabel od słuchawek (niestety zdarza się), gniazdo wyskakuje" z nakrętki, która je trzyma. Wystarczy nakręcić z powrotem i juz po problemie. Niestety w moim truckerze IV, to się nie zdarzało. Mimo równie taniej konstrukcji, gniazdo było solidniejsze. Nie jest to jednak powód do załamywania rąk.PozdrawiamAndreos
nikt Napisano 31 Sierpień 2004 Napisano 31 Sierpień 2004 Witam! Głupio mi,że w detektorze który starałem się dopracować pod kazdym względem wyszła tak głupia wada.Gniazdo słuchawek zostanie zmienione natychmiast.Dla użytkowników moich wykrywaczy majacych problemy z gniazdem słuchawkowym chciałbym przekazać informację iż mogą wymieniać je na lepsze w ramach gwarancji.pozdrawiam. nikt czyli rutus
proscan Napisano 31 Sierpień 2004 Napisano 31 Sierpień 2004 To mi się podoba - zamiast obrażać się na krytykę, jak to mieliśmy już nie raz okazję obserowoać w wykonaniu innych producentów, Rutus wykorzystuje ją do ulepszania swoich wyrobów. proscan
ivo8 Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 Jak do tej pory nie miałem problemu z gniazdem słuchawkowymale dostalem go dwa tygodnie temu zobaczymy co bedzie.A co do wykrywki to jest super. Przede wszystkim chodzi o zasęgi i kulturę pracy piszczałki.Cały wykrywacz jest wykonany profesjonalnie. Oby tak dalej panie Nikt!!!Pozdrawiam ivo8
Radi Napisano 1 Wrzesień 2004 Napisano 1 Wrzesień 2004 Ech...JAk tak wszyscy są zadowoleni z tego nowego Rutusa, to aż zaczynam zastanawiać się nad sprzedażą Firsta i zakupem Ultra, ale jeszcze poczekam, muszę mieć pewność, że nowy wykrywacz jest warty hmmm... dyskusji" ;), jaką mój pomysł wywoła u mojej drugiej połowy"Pozdrawiam RadiP.S.gore,gore..."
Gość Napisano 2 Wrzesień 2004 Napisano 2 Wrzesień 2004 Poproszę o podanie adresu e-mail producenta rutusa. Mam parę pytań, a na stronie internetowej zakładka KONTAKT nie funkcjonuje pozdr.Jacart_mot@poczta.fm
proscan Napisano 2 Wrzesień 2004 Napisano 2 Wrzesień 2004 Faktycznie - nie działa. A już myślałem, że jakaś kryptoreklama się szykuje.Ale jak klikniesz ciut poniżej Galerii Wrześniowej" to przejdziesz do Kontaktu".Klikajcie, a wklikniecie!proscan
rigel Napisano 4 Wrzesień 2004 Napisano 4 Wrzesień 2004 Po moim poscie odnosnie wady gniazda sluchawkowego, ktore zostalo naprawione przez producenta w trybie ekspresowym, i teraz sprawuje sie nienagannie. Caly czas testuje sprzet. Na ostatnich wykopkach znalazlem pokretelko od zegarka na glebokosci ok. 20 cm. Sam nie moglem w to uwierzyc ale mialem dwoch swiadkow. z powazaniem.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.