Skocz do zawartości

rutus

JacekJJ

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jeśli na tyle poważnie testowałeś to zwracam honor.
A co do mnie, to się Kolego bardzo pomyliłeś :))) Nie jestem ze stajni Raneda i nie mam nic do polskich wyrobów. Wręcz przeciwnie - niedawno zanabyłem Firsta Plus, stąd zapewne moja dociekliwość co do procedur testowych.

pozdr, M
Napisano
Przepraszam bardzo ale do zadnej stajnie cie nie przypiywałem a rutusa naprawde testowalem na wszelkie sposoby. Tam gdzie mieszkam sa naprawde ciezkie warunki a ten sprzet pozatym ze sie sprawdzil to tez ma jedna wade, jest nia wejscie na słuchawki. Tu prosze producenta o wieksza uwage nad tym malutkim detalem. Z powazaniem.
Napisano
Polega na tym, że przy przypadkowym nadepnięciu sobie na kabel od słuchawek (niestety zdarza się), gniazdo wyskakuje" z nakrętki, która je trzyma. Wystarczy nakręcić z powrotem i juz po problemie. Niestety w moim truckerze IV, to się nie zdarzało. Mimo równie taniej konstrukcji, gniazdo było solidniejsze. Nie jest to jednak powód do załamywania rąk.

Pozdrawiam
Andreos
Napisano
Witam!
Głupio mi,że w detektorze który starałem się dopracować pod kazdym względem wyszła tak głupia wada.Gniazdo słuchawek zostanie zmienione natychmiast.Dla użytkowników moich wykrywaczy majacych problemy z gniazdem słuchawkowym chciałbym przekazać informację iż mogą wymieniać je na lepsze w ramach gwarancji.
pozdrawiam.
nikt czyli rutus
Napisano
To mi się podoba - zamiast obrażać się na krytykę, jak to mieliśmy już nie raz okazję obserowoać w wykonaniu innych producentów, Rutus wykorzystuje ją do ulepszania swoich wyrobów.

proscan

Napisano
Jak do tej pory nie miałem problemu z gniazdem słuchawkowym
ale dostalem go dwa tygodnie temu zobaczymy co bedzie.A co do wykrywki to jest super. Przede wszystkim chodzi o zasęgi i kulturę pracy piszczałki.Cały wykrywacz jest wykonany profesjonalnie. Oby tak dalej panie Nikt!!!
Pozdrawiam ivo8
Napisano
Ech...

JAk tak wszyscy są zadowoleni z tego nowego Rutusa, to aż zaczynam zastanawiać się nad sprzedażą Firsta i zakupem Ultra, ale jeszcze poczekam, muszę mieć pewność, że nowy wykrywacz jest warty hmmm... dyskusji" ;), jaką mój pomysł wywoła u mojej drugiej połowy"

Pozdrawiam Radi
P.S.
gore,gore..."
Napisano
Poproszę o podanie adresu e-mail producenta rutusa. Mam parę pytań, a na stronie internetowej zakładka KONTAKT nie funkcjonuje pozdr.Jac
art_mot@poczta.fm
Napisano
Faktycznie - nie działa. A już myślałem, że jakaś kryptoreklama się szykuje.

Ale jak klikniesz ciut poniżej Galerii Wrześniowej" to przejdziesz do Kontaktu".

Klikajcie, a wklikniecie!

proscan
Napisano
Po moim poscie odnosnie wady gniazda sluchawkowego, ktore zostalo naprawione przez producenta w trybie ekspresowym, i teraz sprawuje sie nienagannie. Caly czas testuje sprzet. Na ostatnich wykopkach znalazlem pokretelko od zegarka na glebokosci ok. 20 cm. Sam nie moglem w to uwierzyc ale mialem dwoch swiadkow. z powazaniem.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie