marecki. Posted August 8, 2004 Author Posted August 8, 2004 ciekawy artykół mnustwo włożonej pracy i dziwna płęta na koniec skarby na wyciągnięcie reki i co ?? prace eksploracyjne staneły na dobre , do dziś nie podjeliśmy następnej próby wyjaśnienia tajemnic związanych ze starą kopalnią . Zastanawiam się nieraz , czy tajemnica kopalni i żelaznych drzwi może zostanie wyjaśniona przez kogoś innego lub inną grópę . "ja się także zastanawiam :blefpodpucha sprawdzenie reakcji taka rezygnacja na samym końcu pzdr
Guest Posted August 8, 2004 Posted August 8, 2004 Chyba nie pozostanie Ci nic innego, jak tylko pojechać w Jeleniogórskie i sprawdzić wszystko osobiście na miejscu. Zacznij od miejsca a skończ swoje sprawdzanie na grobie Freda. Poszukaj tej dziury w ziemi, siostry Fredzia, leśniczego, lekarki, masz wiele punktów zaczepienia.
kudi Posted August 8, 2004 Posted August 8, 2004 Marecki,zanim bedziez jechal to zamiast Lubianki i Niemiec zglos sie do mnie po wspomniana niemiecka, tajna dokumentacje kopaln. Swoja droga jade za kilka dni we wspomniane okolice szukac zlota :)pozdrrobert_kudelski
marecki. Posted August 9, 2004 Author Posted August 9, 2004 tak potwierdzacie mój tok myślenia hihihiciekawe kiedy Oblicza Historii zaczną się ukazywać pod tytułem Oblicza Fantastyki ??
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.