marecki. Napisano 8 Sierpień 2004 Autor Napisano 8 Sierpień 2004 ciekawy artykół mnustwo włożonej pracy i dziwna płęta na koniec skarby na wyciągnięcie reki i co ?? prace eksploracyjne staneły na dobre , do dziś nie podjeliśmy następnej próby wyjaśnienia tajemnic związanych ze starą kopalnią . Zastanawiam się nieraz , czy tajemnica kopalni i żelaznych drzwi może zostanie wyjaśniona przez kogoś innego lub inną grópę . "ja się także zastanawiam :blefpodpucha sprawdzenie reakcji taka rezygnacja na samym końcu pzdr
Gość Napisano 8 Sierpień 2004 Napisano 8 Sierpień 2004 Chyba nie pozostanie Ci nic innego, jak tylko pojechać w Jeleniogórskie i sprawdzić wszystko osobiście na miejscu. Zacznij od miejsca a skończ swoje sprawdzanie na grobie Freda. Poszukaj tej dziury w ziemi, siostry Fredzia, leśniczego, lekarki, masz wiele punktów zaczepienia.
kudi Napisano 8 Sierpień 2004 Napisano 8 Sierpień 2004 Marecki,zanim bedziez jechal to zamiast Lubianki i Niemiec zglos sie do mnie po wspomniana niemiecka, tajna dokumentacje kopaln. Swoja droga jade za kilka dni we wspomniane okolice szukac zlota :)pozdrrobert_kudelski
marecki. Napisano 9 Sierpień 2004 Autor Napisano 9 Sierpień 2004 tak potwierdzacie mój tok myślenia hihihiciekawe kiedy Oblicza Historii zaczną się ukazywać pod tytułem Oblicza Fantastyki ??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.