Gość Napisano 7 Sierpień 2004 Share Napisano 7 Sierpień 2004 WitamKto jest z Gliwic i kopie bo szukam kompana do szukania (-: a najlepiej kilu :) czy jest jakaś mocna ekipa z Gliwic ? Jak nie to może się zgadać ? W razie czego pisać na e-mial. PozdrawiamSnaiperPs. Ja kopie militaria :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 7 Sierpień 2004 Share Napisano 7 Sierpień 2004 Gliwice ! Kot kopie ? ja nie widzialem żadnych kotów na wykopkach:) Znam kolege ktory zabiera psa na wykopki nawet sie przydaje............:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Sierpień 2004 Share Napisano 7 Sierpień 2004 hehe miało być kto :P :P PozdrawiamSnaiper Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marek123 Napisano 7 Sierpień 2004 Share Napisano 7 Sierpień 2004 Jestem z Odolanowa koło Kalisz może kiedys ,jak autko będę miał przyjade i ........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yupiter Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 Poprzeglądaj posty, bo był taki o tytule chyba Poznajmy się", gdzie każdy wpisywał skąd jest i gdzie kopie.Ja jestem z Mikołowa, czyli rzut beretem. Jak chcesz, to napisz na priv'a to pogadamy: yu_piter@poczta.onet.pl.PapatkiYP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jak9 Napisano 3 Marzec 2005 Share Napisano 3 Marzec 2005 Cześć snajper!Jeśtem z Gliwic, interesujesię historią II Wojny Swiatowej, lubię kopać ale z szacunkiem dla miejsc, oddtwarzam mundury i inne miltaria w ramach obowiązującego prawa. Jeżeli interesuje Cię współpraca i wymiana informacji oraz wspólne poszukiwania to odpisz. Pozdrpwienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzebiuszka Napisano 13 Marzec 2005 Share Napisano 13 Marzec 2005 Też jestem z Gliwic.Jest nas tu kilku (Monter,Proscan,FDJ -że wymienię tych najaktywniejszych)Najcześciej można nas spotkać po godz 21-ej na czacie http://www.poszukiwanieskarbow.com/chat.htmlGrzebiuszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 18 Marzec 2005 Share Napisano 18 Marzec 2005 Witam.Panie Krzysiu może jakieguś wspólnego browarka na Rynku??? Pozdrawiam.Adi72 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 18 Marzec 2005 Share Napisano 18 Marzec 2005 no ja co prawda nie jestem z Gliwic ale z Rybnika a to bardzo blisko ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 18 Marzec 2005 Share Napisano 18 Marzec 2005 Witam.Woytas widzialem Cie już jakiś czas temu ale nie miałem śmiałości:)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 18 Marzec 2005 Share Napisano 18 Marzec 2005 Witam.Woytas widzialem Cie już jakiś czas temu ale nie miałem śmiałości:)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 18 Marzec 2005 Share Napisano 18 Marzec 2005 Sorry,ale mi się narobiło...ale to piątek wieczór... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 18 Marzec 2005 Share Napisano 18 Marzec 2005 Woytas,a jaka dzielnica (jeżeli można) bo jestem dość często w Rybniku?Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 19 Marzec 2005 Share Napisano 19 Marzec 2005 centrumulica gliwicka - niedaleko slynnego szpitala :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzebiuszka Napisano 26 Marzec 2005 Share Napisano 26 Marzec 2005 Adi 72, z miłą chęcią się spotkam, może nawet w wiekszym gronie,najlepiej w weekend ,moze któryś piatek pod wieczór??Pozdrawiam,Krzysiek Mrówka- Grzebiuszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 31 Marzec 2005 Share Napisano 31 Marzec 2005 Witam. Panie Krzysiu wysłałem wiadomość na priva,ale bez odpowiedzi :(Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.