pieczarka Napisano 26 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2004 W związku z tym, że moi koledzy przymierzają się do wykonania takowego poszukujemy wszelkich zdjęć, rysunków, opisów i innych dokumentów które mogą pomóc w jego wykonaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoncaA Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 to zdjecie bylo w TBU, wiec tylko dla przypomnienia, a moze odczytasz wiecej szczegołow. Gdies jeszcze cos mam, a ze jestem na etapie porzadkow, to jest szansa, choc mała, ze znajde Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JoncaA Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 A to jako dodatek - szelki do ladownic rkm. Marne - bo marne, ale cos tam widac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczarka Napisano 27 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2004 To zdjęcie znam ale dzięki. Nie ukrywam, że poruszając ten temat na tym forum liczyłem właśnie na Twoją wiedzę :-) i materiały toteż jeżeli coś znajdziesz w przepastnych zbiorach to byłbym bardzo wdzięczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atyl Napisano 27 Lipiec 2004 Share Napisano 27 Lipiec 2004 Czy to jest typowy noszak (jaki wzór), czy jakaś improwizacja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jazlowiak Napisano 27 Lipiec 2004 Share Napisano 27 Lipiec 2004 wieczorkiem podrzuce fotki noszaka ktoiry probowano wykorzystac do kb ppanc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pieczarka Napisano 27 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2004 Andrzeju to może być jakiś wcześniejszy wzór. Zwróć uwagę, że wylot lufy ma skierowany w lewo jak kbk-ów podczas gdy ten z TBiU ma lufę na prawo podobnie jak na tym rysunku z książki Rościszewskiego o 1 P.Szwol.JP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.