osterode Napisano 26 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2004 a teraz szanowni panowie i panie co powiecie o popularnuch szmatexach,lumpeksach,ciuchlandach czy też second handach ??czy ktoś z was udaje sie czasem na polowania w takie właśnie miejsca???ja ostatnio trafiłem komplet bundeswehry flecktarn(z czapką!!)i spodnie m-75 armii US,wszystko nówka i za grosze!!może się pochwalicie swoimi zakupami??pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 Wiem, że jest ostra selekcja na ciuchach nim trafią do sklepów, jednak czasem coś można trafić.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioterek Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 Ja miałem pas oficerski wehrmachtu z ładnie sygnowaną sprzączką (rzm)w super stanie. Moim znajomym trafiały się dużo ciekawsze fanty. Trzeba mieć jednak duże zacięcie i tzw. nosa w przegrzebywaniu ciuchów żeby cokolwiek fajnego wyrwać w lumpiarni.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pioterek Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 Ja miałem pas oficerski wehrmachtu z ładnie sygnowaną sprzączką (rzm)w super stanie. Moim znajomym trafiały się dużo ciekawsze fanty. Trzeba mieć jednak duże zacięcie i tzw. nosa w przegrzebywaniu ciuchów żeby cokolwiek fajnego wyrwać w lumpiarni.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zelig Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 Mój znajomy kupił - nomen omen - w gdańskim lumpeksie bluzę Kriegsmarine. Miała wyraźny ślad po odprutej gapie. To było ponad 10 lat temu i teraz raczej nie należy się już nakręcać na tego typu znaleziska... Ale fakt - z powojennych klimatów można całkiem fajnie trafić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.