saper gda Napisano 25 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2004 Dzisiaj znalazłem coś , ale co to i kiedy zostało zrobione naprawde nie wiem . Prosze o pomoc w identyfikacji i z góry dziękuje za pomoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 Element bryczki, powozu - coś z końskich gadżetów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raned Napisano 26 Lipiec 2004 Share Napisano 26 Lipiec 2004 Element bryczki, powozu - coś z końskich gadżetów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper gda Napisano 25 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2004 Dzisiaj znalazłem coś , ale co to i kiedy zostało zrobione naprawde nie wiem . Prosze o pomoc w identyfikacji i z góry dziękuje za pomoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 25 Lipiec 2004 Share Napisano 25 Lipiec 2004 Jakaś broń z brązu? Może byc bardzo stare... Niech się wypowie jakiś specjalista.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
saper gda
Dzisiaj znalazłem coś , ale co to i kiedy zostało zrobione naprawde nie wiem . Prosze o pomoc w identyfikacji i z góry dziękuje za pomoc .
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.