Skocz do zawartości

Protest do Rzecznika-ile mamy podpisów?

galicya

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.
Wczoraj wysłałem na adres Odkrywcy to co udało mi się zebrać - czyli 36-ść podpisanych kartek.
Ciekawy jestem ile już mamy?
Może Bociek wie?
Pozdrawiam.
Napisano
Witam.
To może chociaż się dowiem ile podpisów jest potrzebne?
Troche dziwi mnie fakt braku zainteresowania tematem Protestu" na forum.
Przecież dotyczy to prawie wszystkich forumowiczów!!!!
Pozdrawiam.
Napisano
Zainteresowanie jest małe bo mało kto wierzy że ten protest coś zmieni, ja również jestem ciekaw ile wpłyneło podpisów i ile jest potrzebnych.
Pozdrawiam
Romel
Napisano
Witam.
To nie tak jak u nas.
Tu obowiązują inne zasady.
Wpłynęło,zliczono,przeanalizowano - musi być odpowiedż!
Obligatoryjnie i ustawowo !
Pozdrawiam.
Napisano
A na przykład ostatnio zezwolono na odbywanie służby wojskowej w obcych armiach. Tyle płakali i mają. A o kopaczach ostatnio też było na dwójce, że pod Mokrą zniszczyli stanowiska archeologiczne. Z taką prasą, to nigdy się nie wygra.
Pozdrawiam
Napisano
Problem chyba jest w tym że naród coraz mniej piśmienny i tylko stuka i stuka w te klawiatury w internecie.
Stosunek czynności jakie trzeba wykonać aby wysłać fizyczną kartkę a kliknięciem mycha lub wrzuceniem mięsa na serwisie jest nierówny.

Panowie ruszmy d... bo jest szansa zwrócenia na siebie uwagi w inny sposób niż tylko przynosząc do szkoły granat.
Napisano
Nie wiem czy jest źle czy dobrze, ale nie zaszkodzi trochę znowu nakręcić akcję. Postaram sie dowiedzieć czegoś więcej bezposrednio w redakcji.
Napisano
Niech każdy zbiera podpisy wśród rodziny, znajomych itp. Czym więcej tym lepiej. Polacy zawsze umieli sie mobilizować w trudnych chwilach. Żejemy w państwie przestępczym to trzeba zmienić !!!

d007
Napisano
Ja się podpisałem pod petycją na targu staroci, prawie miesiąc temu mimo że sam nie kopię. Jedyny fakt, który mi przyświecał to ogromne utrudnienie kolekscjonerstwa broni, którym mam zamiar się zająć od poskładanie przysłowiowego już Mauserka. Dlaczego jest takie małe zainteresowanie tym projektem? Moim zdaniem dlatego, że środowisko kopaczy jest z mojego punktu widzenia jednym z najmniej zorganizowanych, wszyscy tylko robią problemy i mówią o się nie da", a co jeśli tamto lub owamto", kto Ci dał upowarznienie", a moje papierki są lepsze niż Twoje". Panowie szlachta, nie tędy droga. Moglibyście choć raz stanąc na wysokości zadania i podziałąć w kierunku, który Was dotyczy najbardziej. Jak na razie to o całym tym ruchu mam bardzo niskie mniemanie, z jednostkowymi wyjątkami, a akcja ze zbieraniem podpisów tego jak najbardziej dowodzi.

Pozdrawiam,

Michał Sindera, Mecenas"
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie