galicya Napisano 21 Lipiec 2004 Autor Napisano 21 Lipiec 2004 Witam.Wczoraj wysłałem na adres Odkrywcy to co udało mi się zebrać - czyli 36-ść podpisanych kartek.Ciekawy jestem ile już mamy?Może Bociek wie?Pozdrawiam.
Bocian Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 Niestety nie posiadam takiej informacji.Ale mam nadzieje że więcej niż kliknięć w pieczątkę" :(
galicya Napisano 22 Lipiec 2004 Autor Napisano 22 Lipiec 2004 Witam.To może chociaż się dowiem ile podpisów jest potrzebne?Troche dziwi mnie fakt braku zainteresowania tematem Protestu" na forum.Przecież dotyczy to prawie wszystkich forumowiczów!!!!Pozdrawiam.
Romel79 Napisano 22 Lipiec 2004 Napisano 22 Lipiec 2004 Zainteresowanie jest małe bo mało kto wierzy że ten protest coś zmieni, ja również jestem ciekaw ile wpłyneło podpisów i ile jest potrzebnych.Pozdrawiam Romel
galicya Napisano 22 Lipiec 2004 Autor Napisano 22 Lipiec 2004 Witam.To nie tak jak u nas.Tu obowiązują inne zasady.Wpłynęło,zliczono,przeanalizowano - musi być odpowiedż!Obligatoryjnie i ustawowo !Pozdrawiam.
Gość Napisano 23 Lipiec 2004 Napisano 23 Lipiec 2004 A na przykład ostatnio zezwolono na odbywanie służby wojskowej w obcych armiach. Tyle płakali i mają. A o kopaczach ostatnio też było na dwójce, że pod Mokrą zniszczyli stanowiska archeologiczne. Z taką prasą, to nigdy się nie wygra.Pozdrawiam
Bocian Napisano 23 Lipiec 2004 Napisano 23 Lipiec 2004 Problem chyba jest w tym że naród coraz mniej piśmienny i tylko stuka i stuka w te klawiatury w internecie.Stosunek czynności jakie trzeba wykonać aby wysłać fizyczną kartkę a kliknięciem mycha lub wrzuceniem mięsa na serwisie jest nierówny.Panowie ruszmy d... bo jest szansa zwrócenia na siebie uwagi w inny sposób niż tylko przynosząc do szkoły granat.
galicya Napisano 24 Lipiec 2004 Autor Napisano 24 Lipiec 2004 Bociek !Czyli jest,aż tak żle z podpisami"nadesłanymi???
Bocian Napisano 24 Lipiec 2004 Napisano 24 Lipiec 2004 Nie wiem czy jest źle czy dobrze, ale nie zaszkodzi trochę znowu nakręcić akcję. Postaram sie dowiedzieć czegoś więcej bezposrednio w redakcji.
d007 Napisano 24 Lipiec 2004 Napisano 24 Lipiec 2004 Niech każdy zbiera podpisy wśród rodziny, znajomych itp. Czym więcej tym lepiej. Polacy zawsze umieli sie mobilizować w trudnych chwilach. Żejemy w państwie przestępczym to trzeba zmienić !!!d007
Mecenas Napisano 24 Lipiec 2004 Napisano 24 Lipiec 2004 Ja się podpisałem pod petycją na targu staroci, prawie miesiąc temu mimo że sam nie kopię. Jedyny fakt, który mi przyświecał to ogromne utrudnienie kolekscjonerstwa broni, którym mam zamiar się zająć od poskładanie przysłowiowego już Mauserka. Dlaczego jest takie małe zainteresowanie tym projektem? Moim zdaniem dlatego, że środowisko kopaczy jest z mojego punktu widzenia jednym z najmniej zorganizowanych, wszyscy tylko robią problemy i mówią o się nie da", a co jeśli tamto lub owamto", kto Ci dał upowarznienie", a moje papierki są lepsze niż Twoje". Panowie szlachta, nie tędy droga. Moglibyście choć raz stanąc na wysokości zadania i podziałąć w kierunku, który Was dotyczy najbardziej. Jak na razie to o całym tym ruchu mam bardzo niskie mniemanie, z jednostkowymi wyjątkami, a akcja ze zbieraniem podpisów tego jak najbardziej dowodzi.Pozdrawiam,Michał Sindera, Mecenas"
galicya Napisano 2 Sierpień 2004 Autor Napisano 2 Sierpień 2004 Witam.Bocianie!Minął tydzień i co?Obiecałeś.Ile mamy,ile potrzeba?Pozdr.
marecki. Napisano 2 Sierpień 2004 Napisano 2 Sierpień 2004 podpisów jest juz bardzo dużo jest jeszce troszke czasu do końca miesiąca także kto nie wysłał to ma jeszce okazje to zrobić pzdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.