Gość Napisano 30 Wrzesień 2002 Napisano 30 Wrzesień 2002 Witam serdecznie,dziękuje wszystkim, którzy przyjechali na nasz ostatni zlot w Srebrnej Górze. Mam jednak wrażenie że tym razem było nieco spokojniej i bardziej smutno niż zwykle. Może sie starzejemy, albo co? PozdrowieniaJoanna Lamparska
Hartmann Napisano 30 Wrzesień 2002 Napisano 30 Wrzesień 2002 To wszystko dlatego że nie było Harta i nie miał kto łowić króliczka.Hart się poprawi .Leszek
Bocian Napisano 30 Wrzesień 2002 Napisano 30 Wrzesień 2002 Hart, nie zaczynaj znowu bo dam po łapach :)
Gość Napisano 30 Wrzesień 2002 Napisano 30 Wrzesień 2002 WitamRowniez chcialem podziekowac wszystkim, ktorzy uczestniczyli w spotkaniu w sowich. Mam nadzieje, ze dobrze sie wszyscy bawili.Chcialbym rowniez podziekowac Asi Lamparskiej za podeslanie grupy poszukiwaczy dzieki ktorym prace ruszyly szybciej.Dzieki i do zobaczenia na kolejnych zlotach, spotkaniach i pracach ziemnych.Pozdrawiam serdecznie.kruku - Kruk Rafał - GG 566056
monter Napisano 30 Wrzesień 2002 Napisano 30 Wrzesień 2002 witam.ja jestem berdzo zadowolony ze zlotu,było naprawde miło i sympatycznie.do zobaczenia na następnym.
akagi Napisano 30 Wrzesień 2002 Napisano 30 Wrzesień 2002 To miło, że zlot sie udał.Pozdrawiam tych którzy byli w imieniu tych którzy nie byli.a.PS.Dlaczego Bocian nastaje na łapki Hart'a???
prezes Napisano 30 Wrzesień 2002 Napisano 30 Wrzesień 2002 Ja również wszystkim dziekuję. Było spokojnie i mam nadzieję, że nie najgorzej. Juz dzisiaj zapraszam wszystkich na nastepny, jesienny zlot. To nie był ostatni taniec. Do zobaczenie za rok. Mam nadzieję, że będzie rónie miło. Magda Haber
Gość Napisano 30 Wrzesień 2002 Napisano 30 Wrzesień 2002 Pierwszy raz byłem na zlocie i bardzo mi się podobało. Zrozumiałem też, że Króliczka warto gonić, chociaż podobno odchodzi w siną dal. Szkoda tylko, że w Czecha więcej czasu wspędziliśmy w sklepach niż w podziemiach, ale wiadomo, siła wyższa.
Gość Napisano 30 Wrzesień 2002 Napisano 30 Wrzesień 2002 Asiu, dziekujemy za wskazanie miejsca, o którym Ty wiesz, a my rozumiemy. Mamy fajne trafienie, pochwalimy sie na priva. Edi i s-ka
Gość Napisano 30 Wrzesień 2002 Napisano 30 Wrzesień 2002 Pozdrawiam wszystkich, którzy byli na zlocie, a wszczególności p. Lamparską!
Gość Napisano 30 Wrzesień 2002 Napisano 30 Wrzesień 2002 Fajnie było, ale się skończyło (...niestety!?)...Napewno znowu się spotkamy !!!Czy napewno było tak spokojnie?Chciałbym przypomnieć tu przygodę Rafała i jego ekipy z przedstawicielami prawa (ale to tylko kropelka goryczy w morzu przeżytych wrażeń).Przyjechaliśmy na zlot z nadzieją zawarcia nowych przyjaźni, spotkania starych" kumpli (...i tych od łopaty i od ... piwa), zdobycia nowych doświadczeń, pogłębienia i zweryfikowania wiedzy już posiadanej. Żywię głęboką nadzieję, że to udało się Nam osiągnąć. Korzystając z okazji chciałbym gorąco pozdrowić Rafała Kruka i Jego ekipę (uważajcie na LATARKI, bo może to komuś popsuć całą koncepcję...), ekipę z Włodarza: Basię, Iwonkę, Pawła, Panów z Wałcza i Ukrainy oraz osoby winne tego całego zamieszania": Joannę Lamparską (dziękuję za pamiątkę-zdjęcie z Rafałkiem),Jarka i całą załogę Odkrywcy.
Hartmann Napisano 30 Wrzesień 2002 Napisano 30 Wrzesień 2002 Znowu jakiś wstrętny bocian co nie je jabłek pilnuje sadu :):):):):):):):).Leszek
Jajcek Napisano 30 Wrzesień 2002 Napisano 30 Wrzesień 2002 Byłem na Zlocie pierwszy raz. Poznałem super ludzi, z olbrzymią pasją i wiedzą. Cieszę się, że się zdecydowałem na przyjazd. Serdeczne pozdowienia dla Joasi Lamparskiej, ekipy z Bielska (mam nadzieję że coś trafili pod Chochołami) i LSD (chyba już wypłyneli z Włodarza??).Jacek i Grześ
Gość Napisano 1 Październik 2002 Napisano 1 Październik 2002 Weszli (przez szyb oczywiście), popływali i do Szczecina dojechali.Zlot był very udany. Mamy dużo nowych, ciekawych kontaktów. Dziękujemy Joasi za zawsze ten sam sympatyczny uśmiech (aaaah!) oraz Krukowi za możliwośc pracy w czynie społecznym (w kamieniołomach). Pozdrawimy wszystkich zlotwiczów, a w szczególności ekipę ze Szczecina oraz Jacka i Grzesia. Jeżeli już planujemy kolejny zlot, to chyba znowu w okolicy - trzeba będzie zobaczyć Kompleks Moszna no i oczywiście świeżo odkopany Złoty Pociąg! Jakby co to dzwońcie po nas, do kopania zawsze chętni - LSD lub Wujaszkowie Partyzancie - jak kto woli.
Gość Napisano 1 Październik 2002 Napisano 1 Październik 2002 Aby podsumować zlot w jednym (góra dwóch) słowie to powiedziałbym, że był interesujący inaczej". Mile będę wspominał nocne rozmowy z Panią Joanną L. wzmacniane kroplami ziołowymi :) . Z zainteresowaniem czekam na rozwój wypadków w środowisku. Serdecznie wszystkich pozdrawiam.
Gość Napisano 1 Październik 2002 Napisano 1 Październik 2002 Bardzo Wam wszystkim dziękuję za ciepłe słowa. Szczerze mówiąc będzie mi Was wszystkich bardzo brakowało, ale juz się zdeklarowałam. źe zorganizuję przyszłoroczny, jesienny zlot, mimo, ze nie jestem juz związana z OKRYWCĄ. Pozdrowienia, moźna mnie teraz szukać pod numerem 0-71 3706224, lub emailem j.lamparska@slowopolskie.plJoanna
Gość Napisano 1 Październik 2002 Napisano 1 Październik 2002 A właśnie. źe mam innz numer telefonu 071 3706244, Dywoncie do mnie. bo lubięJoanna
Gość Napisano 1 Październik 2002 Napisano 1 Październik 2002 Jak nie związana z Odkrywcą? Co to znaczy?????
Gość Napisano 1 Październik 2002 Napisano 1 Październik 2002 Witam ponownie, jak już wyjaśniłam na zlocie, a także w październikowym numerze Odkrywcy" żegnam się z redakcją. Szefem gazety zostaje Jarek Antasik, dyrektor drukarni Delta, współpracującej z naszą redakcją. Profil gazety nieco się zmieni i to z pewnością na lepsze. Pozdrawiam serdecznieJoanna
Gość Napisano 1 Październik 2002 Napisano 1 Październik 2002 na lepsze?????????nie wiadomo Pióro Pani Joanny jest specyficzne - sądząc po mailu możemy mieć nadzieje na więcej tekstów w Słowie Polskim"
Gość Napisano 4 Październik 2002 Napisano 4 Październik 2002 Na zlocie było zajebiście. Był to mój pierwszy zlot , ale bardzo mi się podobało. chciałbym pozdrowić szczególnie JOANNĘ LAMPARSKĄ, Mariusza, Jacka, Jajcka i grzesia, Adama, Grzebiuszkę, Montera, Rafała Kruka i jego ekipę, ekipę LSD oraz wszystkie osoby uczestniczące w zlocie. ASIU szkoda że odchodzisz z Odkrywcy , gazeta bez Ciebie to jak niebo bez gwiazd. Zobaczymy co pokaże nowy naczelny.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.