mp Posted July 19, 2004 Author Share Posted July 19, 2004 jak w temacie , kto sie wybiera ?? bodajze w tym roku ma byc dłuzszy niz w pozostałych latach ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frozzer Posted July 19, 2004 Share Posted July 19, 2004 ja sie wybieram, ale dopeiro w sierpniu, mam napiety charmonogram :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
1AIR1 Posted July 19, 2004 Share Posted July 19, 2004 WitamA może ktoś z Was napisać w jakich terminach jest jarmark i w którym miejscu będą ajciekawsze" rzeczy.Ja jestem z Warszawy, a nowych ciuchów na stadionie mam w bród.Pozdrawiam kolegów z Wybrzeża. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bjar_1 Posted July 19, 2004 Share Posted July 19, 2004 Słyszałem że na Jarmarku teraz to tylko jakieś śmieszne podróbki są ,a oryginały w strasznych cenach...pzdrbjar_1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rorvik Posted July 19, 2004 Share Posted July 19, 2004 WitamJak interesują Cie starocie to wal od bramy wzdłuż Motławy i jak już zauważysz interesujące Cie rzeczy to w głąb.Bjar - zdarzają się i fajne fanty w rozsądnych cenach - głównie u tych którzy militariami handlują tylko dlatego, że coś im się zaplątało. A co do podróbek to pamiętam w zeszłym roku na 1 sierpnia ktoś miał hełm niemiecki pomalowany ochydna zieloną farbą (czasem się takie spotyka) a na to śliczna białoczerwona otoczka i jakiś orzeł:)rorvik Link to comment Share on other sites More sharing options...
mp Posted July 19, 2004 Author Share Posted July 19, 2004 tak nad sama Motława jest tego najwiecej a na samym poczatku tam to szczegolnie duzo jest ludzi z wykopkami ... dalej to juz bardziej znaczki ,monety itp Link to comment Share on other sites More sharing options...
mp Posted July 19, 2004 Author Share Posted July 19, 2004 a trwac ma od 31 lipcca do 22 albo do 21 sierpnia Link to comment Share on other sites More sharing options...
bartekl23 Posted July 20, 2004 Share Posted July 20, 2004 do 22 sierpnia, ja jade :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter Posted July 21, 2004 Share Posted July 21, 2004 Cztery lata temu, kupiłem od tubylców paczkę pudełeczek" bakelitowych z napisami po niemecku Wermacht cośtam (nie znam Niemca)i z datą 1943 - ewidentnie od jakiejś elektrotechniki - rysunek piorunka" . Na całe szczęście zacząłem dokładnie oglądać dopiero w samochodzie. Pierwsza warstwa była pusta ale w drugiej było 15 szt fabrycznie nowych wkładek do słuchawek - Siemens. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.