Gutek Posted July 18, 2004 Author Share Posted July 18, 2004 Co to za kubek? wysokośc kubka 14 cm, u góry widoczna plomba z jakąś sygnaturą DR i 22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gutek Posted July 18, 2004 Author Share Posted July 18, 2004 widok z boku Link to comment Share on other sites More sharing options...
marg33 Posted July 18, 2004 Share Posted July 18, 2004 Po prostu miarka, z knajpy na przykład.Podana pojemność i znak legalizacji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZnaChoR Posted July 18, 2004 Share Posted July 18, 2004 a mi to wygląda na jakiś austriacki kubek! ale to już tylko moje przypuszczenia :-)pzdr.ZnaChoR Link to comment Share on other sites More sharing options...
marg33 Posted July 18, 2004 Share Posted July 18, 2004 Niby skąd takie przypuszczenia? Mam identyczną miarkę ,tylko o mniejszej pojemności.Rzecz dosyć popularna,były stalowe,starsze cynowe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Gutek
Co to za kubek? wysokośc kubka 14 cm, u góry widoczna plomba z jakąś sygnaturą DR i 22
4 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.