Gutek Napisano 18 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2004 Co to za kubek? wysokośc kubka 14 cm, u góry widoczna plomba z jakąś sygnaturą DR i 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gutek Napisano 18 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 18 Lipiec 2004 widok z boku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marg33 Napisano 18 Lipiec 2004 Share Napisano 18 Lipiec 2004 Po prostu miarka, z knajpy na przykład.Podana pojemność i znak legalizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 18 Lipiec 2004 Share Napisano 18 Lipiec 2004 a mi to wygląda na jakiś austriacki kubek! ale to już tylko moje przypuszczenia :-)pzdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marg33 Napisano 18 Lipiec 2004 Share Napisano 18 Lipiec 2004 Niby skąd takie przypuszczenia? Mam identyczną miarkę ,tylko o mniejszej pojemności.Rzecz dosyć popularna,były stalowe,starsze cynowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gutek
Co to za kubek? wysokośc kubka 14 cm, u góry widoczna plomba z jakąś sygnaturą DR i 22
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.