ubenfurer Napisano 10 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2004 Interesuje mnie drodzy koledzy w jakich latach były produkowane ,jaki był ich nakład i kiedy zostały przyznawane do odznaczenia??Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 10 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2004 fotka 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 10 Lipiec 2004 Share Napisano 10 Lipiec 2004 Nakład był duży, a bito te medale chyba w latach 80-tychPozdrRomel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 10 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2004 dzięki wielkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romel79 Napisano 10 Lipiec 2004 Share Napisano 10 Lipiec 2004 nie jestem na 100% pewny okresu bicia tych medali, ale napewno jest to medal dosyć pospolity. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
J-23 Napisano 10 Lipiec 2004 Share Napisano 10 Lipiec 2004 wypuszczenie tego medalu było efektem odwilży posierpniowej, początek lat 80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 10 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2004 sądziłem że jest starszy .Dzięki Romel79 .Pozdrowionka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 10 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 10 Lipiec 2004 thanks J-23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
ubenfurer
Interesuje mnie drodzy koledzy w jakich latach były produkowane ,jaki był ich nakład i kiedy zostały przyznawane do odznaczenia??Pozdrawiam.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.