berthie Napisano 8 Lipiec 2004 Autor Napisano 8 Lipiec 2004 Na tej stronce macie kilka ksiazek do zassania pdfiehttp://www.earmi.it/download/libri/libri.htmKsiazki sa po włosku, ale jest jedna fana po niemiecku.pozdro
K.Abt. Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 Dzięki. Sądząc po tytułach, to chyba biblioteczka członka Czerwonych brygad"...
Grendel Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 Jest tam calkiem fajna ksiazka o Carcano - powinna co niektorych zainteresowac chociazby z racji ilustracji.PozdrowieniaGrendel
Romel79 Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 hmmm wszystko było by dobrze gdybym mógł sobie ściągnąć książke, bo mi po kliknieciu na downland wyskakuje że nie mam uprawnień do otwierania tej strony czy coś takiego ?????
Grendel Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 Jesli zainstalujesz sobie Adobe Acrobat - nie powinno byc zadnych klopotow;o)PozdrowieniaGrendel
Romel79 Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 Już nie mam kłopotów , poprostu nie ściągałem z tej głównej stronki tylko weszedłem w plik o książce i tam kliknołem zasysanie.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.