sapertorun Napisano 7 Lipiec 2004 Autor Napisano 7 Lipiec 2004 Witam Kolegów!Chciałem sie pochwalić że właśnie otrzymałem jeszcze ciepłą i pachnącą farbą drukarską gazetke.Rzeczywiście jest CD,cena 10 pln.Pozdrawiam Kolegów Sapertoruń.Ide poczytać.:)))))))))
Rybciak Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 a jaki ma tytuł??? Co zawiera i ile kosztowała? Kupiłeś w Empiku?
sapertorun Napisano 7 Lipiec 2004 Autor Napisano 7 Lipiec 2004 kosztuje 10 pln,dostałem od wydawcy ,w kolporteże bedzie podkoniec tygodnia.Pozdrawiam Sapertoruń.
Rybciak Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 no tak, ale nadal nie wiem jaki ma tytuł??? I co zawiera CD?
1AIR1 Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 WitamSapertoruńCzy to są Oblicza Historii?Zapodaj info!Pozdrawiam Cię
sapertorun Napisano 7 Lipiec 2004 Autor Napisano 7 Lipiec 2004 Oblicza Historii".CD superasty-filmik,mapa i coś jeszcze.Pozdro .
J-23 Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 jeśli to prawda to żegnaj Odkrywco" chyba że poprawi się jakość (artykułów)
1AIR1 Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 Sapertoruń!U jakiego kolporetara kupiłeś?Kolporterter, Ruch, czy inny?Myślę ( i chyba na pewno) że mieszczę się w granicach prawa,bo zadaję pytanie ?.Pozdrawiam
sapertorun Napisano 7 Lipiec 2004 Autor Napisano 7 Lipiec 2004 Ja też mam nadziej ze nie jest to reklama,ale jako forumowicze chyba możemy dyskutować na tematy związane z naszym hobby.Ja dostałem egzemplarz od wydawcy:))A w Kaempikach ma być od soboty,w salonach kolportera od poniedziałku.Myśle że nienależy sie odwracać od Odkrywcyale dla nas czytelników mam nadzieje że będzie to korzystniejsze jak będa dwie fajne gazety.Pozdrawiam Sapertoruń.
J-23 Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 konkurencja mobilizuje do lepszego działania , na to liczę (bardzo, bardzo)
sapertorun Napisano 7 Lipiec 2004 Autor Napisano 7 Lipiec 2004 Panowie jak ktoś chce spis treści to dajcie meile wyśle Wamżeby niebyło że robie tu reklame.Pozdrawiam Sapertoruń.
kopijnik Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 A gospodarz" w terenie stał się nieosiągalny. Kioskarze twierdzą, że część nakładu poszła do turystycznych miejscowości, nawet stali odbiorcy dostali połowę sprzedawanych numerów.Myślę, że rubrykę Gdzie można kupić O...ę" trzeba zmienić na Nigdzie nie można kupić O...y" , ale jak tak dalej będzie to i tak NIKT TEGO NIE PRZECZYTA.Jeżeli problemy z dystrybucją mają związek z NOWĄ GAZETĄ, to może jest to jakiś TAJNY CHWYT MAKETINGOWY wydawców.pzdr
sapertorun Napisano 7 Lipiec 2004 Autor Napisano 7 Lipiec 2004 Jak sie normalnie podpiszesz to zeskanuje.
Rybciak Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 Te" kolorowe obrazki? Chyba nie.... co najwyżej Helga w bryczesach.
janek_toruń Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 no cholera udowodnij saper, tyle czsu o tym mówią że już też nie wiem czy to kit czy prawda, pozdr
India Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 A tak wyglada wnetrze..Co jest- tego nie napisze...bo posadza mnie o kryptoreklame:):):)Duzo map archiwalnych i innych ciekawostek...Wiecej- niestety nie moge tu napisac- bo Bociek pewnie zdejmie.Pozdro.India
shadee Napisano 8 Lipiec 2004 Napisano 8 Lipiec 2004 No dobrze a gdzie można zaprenumerować gazetke i czy jest to miesięcznik czy kwartalnik ?pozdrawiam - shadee@op.pl
sapertorun Napisano 8 Lipiec 2004 Autor Napisano 8 Lipiec 2004 Jest to miesiecznik,powiem że całkiem całkiem te artykuły.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.