Skocz do zawartości

Nowa Gazeta

sapertorun

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam Kolegów!
Chciałem sie pochwalić że właśnie otrzymałem jeszcze ciepłą i pachnącą farbą drukarską gazetke.Rzeczywiście jest CD,cena 10 pln.Pozdrawiam Kolegów Sapertoruń.Ide poczytać.:)))))))))
  • Odpowiedzi 96
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Sapertoruń!
U jakiego kolporetara kupiłeś?
Kolporterter, Ruch, czy inny?
Myślę ( i chyba na pewno) że mieszczę się w granicach prawa,bo zadaję pytanie ?.
Pozdrawiam
Napisano
Ja też mam nadziej ze nie jest to reklama,ale jako forumowicze chyba możemy dyskutować na tematy związane z naszym hobby.Ja dostałem egzemplarz od wydawcy:))
A w Kaempikach ma być od soboty,w salonach kolportera od poniedziałku.Myśle że nienależy sie odwracać od Odkrywcy
ale dla nas czytelników mam nadzieje że będzie to korzystniejsze jak będa dwie fajne gazety.Pozdrawiam Sapertoruń.
Napisano
A gospodarz" w terenie stał się nieosiągalny. Kioskarze twierdzą, że część nakładu poszła do turystycznych miejscowości, nawet stali odbiorcy dostali połowę sprzedawanych numerów.
Myślę, że rubrykę Gdzie można kupić O...ę" trzeba zmienić na Nigdzie nie można kupić O...y" , ale jak tak dalej będzie to i tak NIKT TEGO NIE PRZECZYTA.
Jeżeli problemy z dystrybucją mają związek z NOWĄ GAZETĄ, to może jest to jakiś TAJNY CHWYT MAKETINGOWY wydawców.
pzdr
Napisano

A tak wyglada wnetrze..

Co jest- tego nie napisze...bo posadza mnie o kryptoreklame:):):)

Duzo map archiwalnych i innych ciekawostek...

Wiecej- niestety nie moge tu napisac- bo Bociek pewnie zdejmie.

Pozdro.India

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie