1AIR1 Napisano 7 Lipiec 2004 Autor Napisano 7 Lipiec 2004 WitamUprzejma prośba o kasowanie postów nie związanych z tematyką tego Forum.To co się dzieje dzisiaj przechodzi ludzkie pojęcie.Nie chcę nawet wspominać że tematy typu (dysleksja) itd...są kwalifikowane w Ustawie o Ochronie Dóbr Osobowych.Nie wspominając Kodeksu Cywilnego.Najwyższy czas wycinać" tego typu dyskusje i na trwale je eliminować.Jeżeli ktoś chce dyskutować na ten temat-jest odpowiednie Forum na Akademii Medycznej.Nie wspomnę także o innych Ustawach które kwalifikują odpowiednie wypowiedzi na odpowiednim" poziomie.Przepraszam także za pewne wyrażenia których raczej nie stosuję.Pozdrawiam Administratora i wszystkich poszukiwaczy.
sapertorun Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 Brawo,brawo ja już dawno o tym pisałem w poście Czy ktoś pilnuje tego forum".Admin jest niestety zajaty i my także niestety musimy bądz chcemy (zaraz pewnie ktoś anonimowo powie) te syfy czytać.Na foru jest bałagan nie od dziś.Pozdrowienie- Sapertoruń.
Rybciak Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 Administrator jest na pewno na urlopie i raczej przez najbliższe dwa tygodnie zalecam nie korzystać z odkrywcy-online, bo takie tematy jak: WIELKI POWRÓT ANALFABETY-FANTASTY są żałosne i piszą je ludzie którzy nie chodzą do lasu - po prostu z nudów, a w domu mają jedną łuskę - kupioną za 10 zł na allegro ... a inni chcąc nie chcąc czytają tych pieniaczy i tracą wiarę w czyste idee odkrywców... Zaś sam wniosek o usunięcie takowych postów jest wielce zacny, może kiedy admin wróci - rozwieje te czarne charaktery na 4 strony świata...
K.Abt. Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 Myślicie, że jak powiecie to dwa razy, to wypadnie bardziej przekonywująco?
1AIR1 Napisano 7 Lipiec 2004 Autor Napisano 7 Lipiec 2004 Coś mnie się zdaje że trafiłeś Rybciak w 10 !z MAUSERA CZY TEŻ Z MOSINA ?POZDRAWIAMHulajmy w takim razie do woli!Jak by Na Okęciu w Warszawie ktoś opuścił stanowisko!!!!!!!RANYYYY! ale by szanowna Prasa i społeczeństwo wyraziło w wstrętach !!!"Czuwajmy na stanowiskach!Żołnierze! Saperzy! Policjanci!Leśnicy!Lekarze!-to powinno być na początku! No i Administratorzy?......
turtur Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 koledzy, koledzy...Podam Wam maly link, w ktorym Bocian pisze dlaczego go nie ma:http://www.odkrywca.pl/index1.php?action=forum&iletab=jedna&sub=pokaz_watek&ktory=96704&id_forum=0&&sq=bocian&wi=97893#97893Nie czepiajmy sie Bociana...Jednak jak sam pisze ktos go zastepuje. Wiec ja juz nie wiem o co chodzi.PozdrawiamturturPs. 1AIR1 - rzuc okiem na swoja skrzynke.
1AIR1 Napisano 7 Lipiec 2004 Autor Napisano 7 Lipiec 2004 Witam CIĘ TurturMieszkam w tej chwili na Tarchominie ale nadal wspieram przyjacół na Pradze!W najbliższą Niedzielę 11 Lipca - ganiam na Tereny walk 5DGPC SS VIKING - zapraszam na poszukiwania wszystkich z Pragi i Tarchomina - reszta na maila.Pozdrawiam
Gambit Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 Wybaczcie ale jakby nikt nie odpisał na taki post zlewając go totalnie to temat umarłby śmiercią naturalną. Koleś widzi że się ludzie na niego wkurzają i jego to podnieca i tyle... A my toczymy pianę z ust...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.