Gość Napisano 6 Lipiec 2004 Napisano 6 Lipiec 2004 Witam Witam czy ktoś szukał z wykrywką w okolicach jeziora sławkiego i tak dalej ... lubięcin , jodłóe ... mam domek w jeziornej ...... wykrywkę mam od niedawna i zastanawiam się czy warto gdzieś tam poszperać czy była tam jakieś zdażenia wojenne ???? Z góry dzięki POZDRO ;D
Gość Napisano 7 Lipiec 2004 Napisano 7 Lipiec 2004 Heh no to może będzie nas dwóch, moja kobiałka pochodzi ze Sławy i od jej brata słyszałem, że jakieś 60 km od Sławy była bitwa (za cholerę nie pamiętam tylko kto z kim i kiedy) Często bywam w Sławie więc może się kiedyś spotkamy na szlaku" :)PozdrawiamAndrzej
mac Napisano 16 Lipiec 2004 Napisano 16 Lipiec 2004 Szkoda że nie wiedziałem.Byłem u znajomych w Jeziornej cały tydzień, w zeszłym tygodniu. Trochę grzebałem w lesie, ale nic poważnegopozdr.mac
Gość Napisano 17 Lipiec 2004 Napisano 17 Lipiec 2004 w jeziorze nie szukalem ale w okolicy jeziora wychodzi troche towaru WH a i nie trzeba jechac 60km aby poszperac na polu bitwy;)jak by co to pisz na maila;)
mac Napisano 17 Lipiec 2004 Napisano 17 Lipiec 2004 W którym, w Jezienej, którymś z Tarnawskich czy w Sławskim ??
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.