Skocz do zawartości

Który wybrać

Gość Max-wawa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Chcę kupić wykrywacz, jaki polecicie mi na początek. Czytałem dużo dobrych opini o Smętkach. Oczywiście mam zamiar dopiero zacząć się bawić w ten sposób i niewydać odrazu fury kasy.
Napisano
Zacznij od sprecyzowania swoich wymagań dotyczących wykrywki,określ co chesz szukać ( znając życie to chyba wszystko ) no i policz swoje pieniążki które masz zamiar wydać na ten cel.
Natepnie przejzyj oferty producentów i wybierz sobie z 5 modeli w Twoim przedziale finansowym. Odwiedz archiwum forum i przejżyj opinie oraz info dotyczące tych modeli i jeżeli masz taką możliwość udaj się na wypad w celu zaobserwowania pracy oraz przetestowania danego wykrywacza.
I jak zdecydujesz który wybrać to go kup.

Ale pamiętaj . Nie śpiesz się z kupnem bo co nagle to po diable i możesz żałować wywalonej kasy w błoto.

Od razu także przestrzegam przed wszelkiego rodzaju pseudo-wykrywkami klasy MD zwanych potocznie chińczykami bo to z pewnością kasa wywalona w błoto.

pozdrawiam
Napisano
Święte słowa Shadee :)
Ja do kupna przygotowywałem się 0,5 roku.
Pośpiech to zły doradca-jak to mawiają Indianie.

pozdr
Monti
Napisano
Monti pół roku wybierałeś i zima Cię zastała? :)
A tak poważnie to co w końcu wybrałeś po tak długim czasie>?

------------
Pozdrawiam
Sprat
------------
Napisano
Witam
1,5 godziny temu zakupiłem Bartka-3.
Testy w terenie zrobię niebawem,ale w powietrzu miło mnie zaskoczył(oj bardzo miło).
Nic już nie dodam,by nie posądzano mnie o reklamę
pozdr
Monti
Napisano
jak pogoda dopisze to w poniedziałek się pochwalę.
Bo narazie w Lublinie pada:(((
A w deszcz to nie bardzo mam ochotę gdzieś jechac :)
pozdr
Monti
Napisano
Mogę dodac tylko tyle,że medal z mosiądzu śr.ok.10 cm,w powietrzu łapał z 1,5 m.To nie żart
pozdr
Napisano
Mogę dodac tylko tyle,że medal z mosiądzu śr.ok.10 cm,w powietrzu łapał z 1,5 m.To nie żart
pozdr
Napisano
pozdr
Napisano
Ja mam Musketera Adventage, jestem z niego bardzo zadowolony ale na początek mogę polecić Bauty Huntera Tracker IV kolega ma i ma niezłe osiągi w terenie co do bartka II też jest ciekawy.
Napisano
Sorry za kilka tych samych postów,ale coś mój net szwankuje dziś i tak wskoczyło dziwnie

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie