Dundee Napisano 5 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2004 CzescZ uwagi na moja calkowita zielonosc" w tym temacie,bardzo prosze o informacje z jakiego to karabinu ...i cala reszta informacji. Ciekawe jakie maja bicia? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Lipiec 2004 Share Napisano 5 Lipiec 2004 Jest to pierwszowojenny ładownik na 5 naboi 8 x 50R do austro-węgierskiego karabinu Mannlicher.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 5 Lipiec 2004 Share Napisano 5 Lipiec 2004 Ładownik asymetryczny, Mannlicher 8 mm, Austria, sądząc po naboju 1 wojna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dundee Napisano 5 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2004 ale jestescie szybcy Koledzy :)))Dziekuje serdecznie ...kopniete" rzeczywiscie na terenie, na ktorymcos sie dzialo podczas I wojny.Oczyscilbym sobie przynajmniej ta z wylamanym pociskiem, ale troche sie boje ;))Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Lipiec 2004 Share Napisano 5 Lipiec 2004 Oczyść denko łuski ,napewno wyjdą tam jakies bicia.bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dundee Napisano 5 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 5 Lipiec 2004 ...i wyszly bicia :))na 12 =1na 9 =19na 3 =14na 6 =GR stylizowane"czyli: Georg Roth Wieden. Wyprodukowano w styczniu 1914 rokuchyba, ze zidentyfikowalemta splonka mnie troche martwi no i ten caly :( dzieki Koledzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Lipiec 2004 Share Napisano 5 Lipiec 2004 No i masz wszystko wiadome :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Dundee
Czesc
Z uwagi na moja calkowita zielonosc" w tym temacie,
bardzo prosze o informacje z jakiego to karabinu
...i cala reszta informacji.
Ciekawe jakie maja bicia?
pozdrawiam
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.