sapertorun Napisano 4 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2004 Witam!chciałem żebyście Koledzy zamieścili tu swoje odznaki HJ:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 Ponieważ nie ma ruchu w tak ciekawym temacie (albo nikt nie ma odznak HJ, albo wszyscy wstydzą się ekshibicjonizmu .. he..he) postanowiłem wstawić moją skromną odznakę, wykopaną jakieś dwa - trzy miesiące temu.Widok awersu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 No i obowiązkowo rewersik, widoczne ładne bicia RZM, kod producenta oraz numer odznakiPozdrawiam i zachęcam do wstawiania Waszych odznak HJ, a nawet innych przedmiotów związanych z tą organizacją. Będzie to na pewno ciekawe kompendium wiedzy, dla początkujących poszukiwaczy, oraz dla takich, którzy mają coś w szufladzie i nie wiedzą dokładnie co to jest?!Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 Zapomniałem dodać, iż jest to tzw. czarna" odznaka sprawnościowa (nazywana także sportową). Ponoć występuje żadziej niż srebrna"- widać to po cenie katalogowej:85 € - za czarną75 - 80 € - za srebrnąCeny pochodzą z niemieckiego katalogu on - lineMArcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 Ponieważ nie ma ruchu w tak ciekawym temacie (albo nikt nie ma odznak HJ, albo wszyscy wstydzą się ekshibicjonizmu .. he..he) postanowiłem wstawić moją skromną odznakę, wykopaną jakieś dwa - trzy miesiące temu.Widok awersu: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 8 Lipiec 2004 Share Napisano 8 Lipiec 2004 Dzięki za fotkę! Jest super, oprawię ją w ramkę:)PozdrMarcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.Abt. Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 Ponieważ nie ma ruchu w tak ciekawym temacie...... chciałbym przy okazji spytać..- Monsun, oprócz tego, że trzymasz w szufladzie znaczki HJ, to czy ty czasem nie latasz Do 18? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 Coś dziwnego dzieje się dziś ze stronką Odkrywcy ... nie rozumiem, czemu wkleiło mój pierwszy post dwa razy, i to w dodatku jeszcze na końcu po innych? Co jest grane?K.Abt vel. Zelig - nie rozumiem twego pytania. Możesz jaśniej jeśli to nie problem? DziękiPozdrMarcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
K.Abt. Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 Nie czaruj, nie czaruj... Zostałeś rozpracowany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 Monsun, dasz się przelecieć? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapertorun Napisano 4 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2004 Witam!chciałem żebyście Koledzy zamieścili tu swoje odznaki HJ:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monsun Napisano 7 Lipiec 2004 Share Napisano 7 Lipiec 2004 He..he.., widzę, że wywiad Zeliga pracuje na zwiększonych obrotach. Z tym przeleceniem, to da się chyba zaaranżować, tylko trzeba kupić nową pilotkę", bo nie zakłada się bala czego :)K.Abt., możesz przesłać mi tę fotę na maila w lepszej rozdzielczości, oprawię sobie w ramkę! DziękiMarcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek_toruń Napisano 8 Lipiec 2004 Share Napisano 8 Lipiec 2004 monsun ty ekschibicjonisto :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heruss Napisano 8 Lipiec 2004 Share Napisano 8 Lipiec 2004 HejSapertorun prosze napisz mail'a do mnie, na forum Twoj mail jest niedostepny.Sprawa zycia i smierci ;) Pozdro Herussheruss@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
sapertorun
Witam!
chciałem żebyście Koledzy zamieścili tu swoje odznaki HJ:))
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.