Skocz do zawartości

czy ktoś szukał w Katowicach na Wzgórzu Wandy??

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 172
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
hyh ja pozostawie takie zachowanie poszukiwacza bez komentaza...tak bedzie lepiej:/ to czysta glupota:/ ehh szkoda gadac:/ mam nadzieje ze o tym i o innych sprawach pogadamy jeszcze:) a co do stworzenia grupy katowickiej" to musimy pogadac bo pomysl jest naprawde zajebis..:)
pzdr.
Dawid
Napisano
Nie wiem jak długo powstańcy tam stacjonowali. W sumie powstania trwały dość krótko. Pogadam jeszcze ze znajomym. Jak będę wiedział cos więcej to dam znać.
Jeśli chodzi o umocnienia w lesie to też sie na nie natknąłem. Z tym że podziemny schron w okolicy willi Brachta ma się dobrze. Nie jest zniszczony, a przynajmniej z zewnątrz tego nie widać. Można go łatwo zobaczyć skręcając w leśną uliczkę przy światłach dla pieszych. Trza iść wzdłuż plotu aż po prawej stronie pojawią się pionowe rury-wywietrzniki. Nie jestem pewien kiedy schron został wybudowany.
Panowie o czym to tam tak se piszecie na priva ? ;)

pozdro
Mathew
rpa1@op.pl
Napisano
proszę mi wysłac jeszcze raz tym razem proszę oprócz Neptunaka tez suchego aby mi to wysłał na maila, co dwie głowy to niejedna jak to się mówi!!:-)
coś mi się musiało zwalić w mailu coś tam naprawiłem ale teraz jak nie od ciebie Neptunak to od suchego powinno dojść!!nadal czekam z niecierpliwościa!!
pozdrawiam ze sztabu generalnego.ZnaChoR
Napisano
na privie nic szczegolnego zdjecia przeslalem. Schrony umocnienia i wszelkiego typu ciekawostki zostaly po niemcach. Nikt wczesniej ani pozniej nic tu nie robil.
Napisano
no ciekawi mnie to, i nie denerwuj sie tak, bylo by wszysko oki gdybys odrazu napisal ze nic nie znalazles....a nie ze jakies ale masz:/ i niepotrzebnie nadodatek:( klutni w tym watku nie potrzeba....ok?:)
Napisano
neptunak mam pytanie jedno które mnie nurtuje to na tych fotkach co wysłałeś to wzór wojenny czy teraźniejszy jakiś :-( wiesz o którą fotke mi się rozchodzi!!
pozdr w wielkim szoku.ZnaChoR
Napisano
ja mam 21 lat!!a z tą blaszką to niejest zły pomysł-wysłałem ci już maila na ten temat!! razem byśmy wszyscy pomogli na spotkaniu poszukiwawczym i może rozwikłalibyśmy tą małą tajemnice +++
pozdr.ZnaChoR
Napisano
ja mam 19lat, a apropo poszukiwan blaszki to z moim wykrywaczem to moze byc problem...bo na male rzeczy to on raczej gleboko w grunt nie siega:/ale zawsze mozna sprobowac:)
pzdr.
Dawid
Napisano
Znachor odpisalem Ci i zakonczmy ten temat.
Wykrywka dobra jak kazda inna.Nie ma co popadac w kompleksy do niedawna latalem z wojskowym W-4-P i udawalo mi sie wyciagac fanty. Wiec niech nikt nie popada w kompleksy, ja chce teraz zmodyfikowac ta W-4-P bo wie ze ludzie robia takie przerobki. I wiem ze sa czasami lepsze w osiagach od profesjonalnych.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie