Skocz do zawartości

czy ktoś szukał w Katowicach na Wzgórzu Wandy??

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 172
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
hyh ja pozostawie takie zachowanie poszukiwacza bez komentaza...tak bedzie lepiej:/ to czysta glupota:/ ehh szkoda gadac:/ mam nadzieje ze o tym i o innych sprawach pogadamy jeszcze:) a co do stworzenia grupy katowickiej" to musimy pogadac bo pomysl jest naprawde zajebis..:)
pzdr.
Dawid

Nie wiem jak długo powstańcy tam stacjonowali. W sumie powstania trwały dość krótko. Pogadam jeszcze ze znajomym. Jak będę wiedział cos więcej to dam znać.
Jeśli chodzi o umocnienia w lesie to też sie na nie natknąłem. Z tym że podziemny schron w okolicy willi Brachta ma się dobrze. Nie jest zniszczony, a przynajmniej z zewnątrz tego nie widać. Można go łatwo zobaczyć skręcając w leśną uliczkę przy światłach dla pieszych. Trza iść wzdłuż plotu aż po prawej stronie pojawią się pionowe rury-wywietrzniki. Nie jestem pewien kiedy schron został wybudowany.
Panowie o czym to tam tak se piszecie na priva ? ;)

pozdro
Mathew
rpa1@op.pl

proszę mi wysłac jeszcze raz tym razem proszę oprócz Neptunaka tez suchego aby mi to wysłał na maila, co dwie głowy to niejedna jak to się mówi!!:-)
coś mi się musiało zwalić w mailu coś tam naprawiłem ale teraz jak nie od ciebie Neptunak to od suchego powinno dojść!!nadal czekam z niecierpliwościa!!
pozdrawiam ze sztabu generalnego.ZnaChoR

ja mam 21 lat!!a z tą blaszką to niejest zły pomysł-wysłałem ci już maila na ten temat!! razem byśmy wszyscy pomogli na spotkaniu poszukiwawczym i może rozwikłalibyśmy tą małą tajemnice +++
pozdr.ZnaChoR

Znachor odpisalem Ci i zakonczmy ten temat.
Wykrywka dobra jak kazda inna.Nie ma co popadac w kompleksy do niedawna latalem z wojskowym W-4-P i udawalo mi sie wyciagac fanty. Wiec niech nikt nie popada w kompleksy, ja chce teraz zmodyfikowac ta W-4-P bo wie ze ludzie robia takie przerobki. I wiem ze sa czasami lepsze w osiagach od profesjonalnych.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie