NEPTUNAK Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 wyslalem jeszcze raz teraz powinno byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 panowie ten oszacht wciaz mnie zaskakuje cos niesamowitego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 a coz Cie tak zaskoczylo???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 hyh ja pozostawie takie zachowanie poszukiwacza bez komentaza...tak bedzie lepiej:/ to czysta glupota:/ ehh szkoda gadac:/ mam nadzieje ze o tym i o innych sprawach pogadamy jeszcze:) a co do stworzenia grupy katowickiej" to musimy pogadac bo pomysl jest naprawde zajebis..:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mathew Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 Nie wiem jak długo powstańcy tam stacjonowali. W sumie powstania trwały dość krótko. Pogadam jeszcze ze znajomym. Jak będę wiedział cos więcej to dam znać.Jeśli chodzi o umocnienia w lesie to też sie na nie natknąłem. Z tym że podziemny schron w okolicy willi Brachta ma się dobrze. Nie jest zniszczony, a przynajmniej z zewnątrz tego nie widać. Można go łatwo zobaczyć skręcając w leśną uliczkę przy światłach dla pieszych. Trza iść wzdłuż plotu aż po prawej stronie pojawią się pionowe rury-wywietrzniki. Nie jestem pewien kiedy schron został wybudowany. Panowie o czym to tam tak se piszecie na priva ? ;) pozdroMathewrpa1@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 3 Marzec 2006 Autor Share Napisano 3 Marzec 2006 proszę mi wysłac jeszcze raz tym razem proszę oprócz Neptunaka tez suchego aby mi to wysłał na maila, co dwie głowy to niejedna jak to się mówi!!:-)coś mi się musiało zwalić w mailu coś tam naprawiłem ale teraz jak nie od ciebie Neptunak to od suchego powinno dojść!!nadal czekam z niecierpliwościa!!pozdrawiam ze sztabu generalnego.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 na privie nic szczegolnego zdjecia przeslalem. Schrony umocnienia i wszelkiego typu ciekawostki zostaly po niemcach. Nikt wczesniej ani pozniej nic tu nie robil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 o jak jakies umocnienia, schrony itp to konkret bo sie interesuje fortyfikacjami:) wiec bedzie trzeba je zbadac:)Znachor juz Ci wysylam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 Znachor wyslalem jeszcze raz. Jakie umocnienia, w sumie nic szczegolengo. Umocnienia ziemne a w sumie to coz nich pozostalo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 no a ten schron? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 schron jak schron nic specjalnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 a moze w jego okolicy cosik ciekawego sie znajduje? szukaliscie tam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 tak teren jest przeryty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 i co bylo cosik ciekawego??:) a szukaliscie w samym schronie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 boze ales Ty uparty. znalazlem wielkie zero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 no ciekawi mnie to, i nie denerwuj sie tak, bylo by wszysko oki gdybys odrazu napisal ze nic nie znalazles....a nie ze jakies ale masz:/ i niepotrzebnie nadodatek:( klutni w tym watku nie potrzeba....ok?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 nie kluce sie i nie zamierzam ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 3 Marzec 2006 Autor Share Napisano 3 Marzec 2006 neptunak mam pytanie jedno które mnie nurtuje to na tych fotkach co wysłałeś to wzór wojenny czy teraźniejszy jakiś :-( wiesz o którą fotke mi się rozchodzi!!pozdr w wielkim szoku.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 3 Marzec 2006 Share Napisano 3 Marzec 2006 To za pewne wzur wojenny!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 hmmm w sztabie generalnym jeszcze sie z tym nie spotkali:P bedziesz musial nam to pokazac, a robiles cos z tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 Nic nie robilem zakopalem. Jak sie spotkamy to moze pokaze. Bede chcial zlokalizowac blaszke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 Mam jedno takie pytanie pro forma ile macie lat ja 27 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 4 Marzec 2006 Autor Share Napisano 4 Marzec 2006 ja mam 21 lat!!a z tą blaszką to niejest zły pomysł-wysłałem ci już maila na ten temat!! razem byśmy wszyscy pomogli na spotkaniu poszukiwawczym i może rozwikłalibyśmy tą małą tajemnice +++pozdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 ja mam 19lat, a apropo poszukiwan blaszki to z moim wykrywaczem to moze byc problem...bo na male rzeczy to on raczej gleboko w grunt nie siega:/ale zawsze mozna sprobowac:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 4 Marzec 2006 Share Napisano 4 Marzec 2006 Znachor odpisalem Ci i zakonczmy ten temat.Wykrywka dobra jak kazda inna.Nie ma co popadac w kompleksy do niedawna latalem z wojskowym W-4-P i udawalo mi sie wyciagac fanty. Wiec niech nikt nie popada w kompleksy, ja chce teraz zmodyfikowac ta W-4-P bo wie ze ludzie robia takie przerobki. I wiem ze sa czasami lepsze w osiagach od profesjonalnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.