general1006 Napisano 2 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2004 Witam oto kolejne znalezisko z Brzegu. Pieczęć do laku z inicjałami GF. Czy ktoś mógłby powiedzieć Mi więcej na temat tej pieczeci.Poz.general1006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 2 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2004 Fota nr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
general1006 Napisano 2 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2004 Fota nr 3. Nie wiem czy ten mały element jest od tej pieczątki. Ale na wszelki wypadek znalazł się na wcześniejszych fotkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 Hmmm może te inicjały na pieczęci były inicjałami właściciela?Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 Albo to ekslibrys Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 Ferdinand der Grosse ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
general1006
Witam oto kolejne znalezisko z Brzegu. Pieczęć do laku z inicjałami GF. Czy ktoś mógłby powiedzieć Mi więcej na temat tej pieczeci.
Poz.general1006
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.