Gość Napisano 6 Wrzesień 2004 Share Napisano 6 Wrzesień 2004 Cholera jutro koncze 40 ale walniety bylem od 7roku zycia jak w piaskownicy znalazlem luske od mausera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebek Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 Heja...28 latek...załapałem bakcyla słuchając wspomnień dziadka, a on lubił opowiadać;) Pierwszy wypad z kolegą VonAdamskim tylko utwierdził mnie w przekonaniu-wykrywka od maja...Pozdrawiam serdecznie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjr Ponury Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 Bartek jestem i 15 lat mam i chodze z wykrywka od ok 2 lat:))))pozdro all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janushew Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 46! od 5-6 lat C-Scope 5ZMx ::))))))) i dużo jeszcze przedemną.... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fido Napisano 10 Wrzesień 2004 Share Napisano 10 Wrzesień 2004 ja 36 latek afedruje od tamtego wieku (1983). Do Piotrka powiedz gdzie kuopiłeś kiedys ten wykrywacz też go miałem gdzieś na południu Polski znajomi mi nie wieżą że tym mozna było szukac ten stukot aż dreszcze mnie przechodzą cewka zrobiona z rączek od siatek cudo techniki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 11 Wrzesień 2004 Share Napisano 11 Wrzesień 2004 36 wiosen już niestety . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Garfield Napisano 12 Wrzesień 2004 Share Napisano 12 Wrzesień 2004 16,5 roku ale rosne:)pzdrGarfield Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
YoWheris Napisano 14 Wrzesień 2004 Share Napisano 14 Wrzesień 2004 25 roczek już leci.Wielkopolska. Historią, ogólnie już dawno, szukaniem też dawno ale bez wykrywki, w wykrywką niedawno choć z wielkimi postępami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piorek Napisano 14 Wrzesień 2004 Share Napisano 14 Wrzesień 2004 Fido, ktos sie zemscil i sprzedal mi to cudo:/ zasilane po drobnych modernizacjach akumulatorem z WSK175 wymagajace do obslugi dwoch osob - jednego kopacza i jednego wykrywacza w przeciwnym razie kwas z akumulatora dostawal sie do ...... niszczac owlosienie:) to byly czasy! Dreszczyku emocji dostarczal sam wykrywacz" Pozdrawiam wszystkich zapalencowPiorekP.S. Piorek, nie Piotrek.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 14 Wrzesień 2004 Share Napisano 14 Wrzesień 2004 Szczawie, w tym roku równe 50. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jaro5 Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 Rocznik 1972 a pierwszy wykrywacz sprawiłem sobie 11 lat temu.Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 46 lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 46 lat jako najmłodszy w mojej grupie biegam po piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scully Napisano 15 Wrzesień 2004 Share Napisano 15 Wrzesień 2004 20 - od pięciu lat w temacie pozdrawiam wszystkich :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yupiter Napisano 20 Wrzesień 2004 Share Napisano 20 Wrzesień 2004 Świetny rocznik '68, czyli 36 w tym roku.PozdrowieniaYP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milbas Napisano 22 Wrzesień 2004 Share Napisano 22 Wrzesień 2004 milbas - 31. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wons Napisano 26 Wrzesień 2004 Share Napisano 26 Wrzesień 2004 w sumie to jestem w trzech osobach... rodzeństwo: 26 i 22 lata i kolega 20lat . Starszy z rodu kopał coś odkąd pamiętm, odkąd pamiętam ja też coś próbowałem wykopać. A zaczęło się od porcelanowego korka od butelki z zatartym napisem...:) Miniu z 20tką na karku w temacie odkąd nas poznał, czyli jakieś 3 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack18 Napisano 27 Wrzesień 2004 Share Napisano 27 Wrzesień 2004 Witam. Leci mi 29 rok na tym padole, pierwszy fant w wieku 5 lat. - odznaka za rany - i od tego się zaczęło. Reszte z autopsji znacie. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bocian1 Napisano 28 Wrzesień 2004 Share Napisano 28 Wrzesień 2004 40-stoletni fant w dobrym stanie.Książkowa ekspl. jakieś 20 parę lat czynna 8 lat.pozdr.*% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elpas Napisano 30 Wrzesień 2004 Share Napisano 30 Wrzesień 2004 29 lat :) - monety od dzieciaka, a piszczałka od jakiś 7 lat... POzdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RAJTEKZKS Napisano 4 Październik 2004 Share Napisano 4 Październik 2004 Najlepszy rocznik-DWIE KOSY-czyli 1977!!!Od malego monety,teraz zapalalem wielka miloscia do niesmiertelnikow oraz klamer!!!Ogolnie rajcuje mnie niezwykle 3 Rzesza!!! Pozdrawiam!!! Rajtekzks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chroberek Napisano 6 Październik 2004 Share Napisano 6 Październik 2004 40 lat i 2 dni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Październik 2004 Share Napisano 8 Październik 2004 Witam 42 i zamiast w ciepełku raczyć się pienistym napojem, przez takich jak wy ( i Odkrywca )od 3lat łażę po krzadylach. A ile komarów udało mi się nazbierać : ))) Pozdrawiam Tomko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PG Napisano 10 Październik 2004 Share Napisano 10 Październik 2004 32 i pozdr. dla wszystkich! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sapn Napisano 11 Październik 2004 Share Napisano 11 Październik 2004 rocznik 71 czli 33L, jak fajnie mieć rówieśników od kartoflanych wykopek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.