Skocz do zawartości

Ile mamy lat...???

stec

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 484
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
ja 36 latek afedruje od tamtego wieku (1983). Do Piotrka powiedz gdzie kuopiłeś kiedys ten wykrywacz też go miałem gdzieś na południu Polski znajomi mi nie wieżą że tym mozna było szukac ten stukot aż dreszcze mnie przechodzą cewka zrobiona z rączek od siatek cudo techniki pozdrawiam

Fido, ktos sie zemscil i sprzedal mi to cudo:/ zasilane po drobnych modernizacjach akumulatorem z WSK175 wymagajace do obslugi dwoch osob - jednego kopacza i jednego wykrywacza w przeciwnym razie kwas z akumulatora dostawal sie do ...... niszczac owlosienie:) to byly czasy! Dreszczyku emocji dostarczal sam wykrywacz"
Pozdrawiam wszystkich zapalencow
Piorek
P.S. Piorek, nie Piotrek....

w sumie to jestem w trzech osobach...
rodzeństwo: 26 i 22 lata i kolega 20lat . Starszy z rodu kopał coś odkąd pamiętm, odkąd pamiętam ja też coś próbowałem wykopać. A zaczęło się od porcelanowego korka od butelki z zatartym napisem...:) Miniu z 20tką na karku w temacie odkąd nas poznał, czyli jakieś 3 lata.

Witam 42 i zamiast w ciepełku raczyć się pienistym napojem,
przez takich jak wy ( i Odkrywca )od 3lat łażę po krzadylach. A ile komarów udało mi się nazbierać : )))
Pozdrawiam Tomko.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie