2A Napisano 1 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2004 Witam, mam takie dwie blaszki do idetyfikacji. Może Koledzy podpowiedzą co za jedne.Dziekuję ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 Nie znam sie na brytyjskich firmach, ale mogła być firma Halifax która coś sobie tam dziubała, Może to być też nazwa miasta (jest takowe) gdzie mieści się Render Co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 Gdyby to było od samolotu to musiałby być też numer wersji np. Mk I czy Mk II. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 Staiwam na miasto gdzie miści się Rendan Manufacturing Company Limited. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2A Napisano 1 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2004 Witam, mam takie dwie blaszki do idetyfikacji. Może Koledzy podpowiedzą co za jedne.Dziekuję ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2A Napisano 1 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2004 ...i druga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Lipiec 2004 Share Napisano 1 Lipiec 2004 Druga - kompania kadrowa zapasowego batalionu (co tam jest w tym nawiasie?) Nr.286.bjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
2A Napisano 1 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2004 W nawiasie jest /0/. Dzięki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kojak1 Napisano 1 Lipiec 2004 Share Napisano 1 Lipiec 2004 ta pierwzsa to chyba blacha znamionowa samolotu halifax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
2A
Witam, mam takie dwie blaszki do idetyfikacji. Może Koledzy podpowiedzą co za jedne.Dziekuję !
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.