ZnaChoR Napisano 1 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2004 siema właśnie mam dylemat ten co w temacie!!co to może być??znalazłem obok tego łuske od mausera,niemiecką!!oraz w ch...j naboji do PPsz!!pzdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Lipiec 2004 Share Napisano 5 Lipiec 2004 Macie fajnie w domu hahaah numerek od szatni nr domu i ulicy hhahaha lole japier...e hahh przecierz zznachor to wyciągnął z TYTANICA to był nieśmiertelnik od jakiegoś człowieka. Był do tego dołączony łańcuch na szyje kto by nosił nr od szatni na szyji hahahha lole pozdro:) KrzyK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Lipiec 2004 Share Napisano 5 Lipiec 2004 Głupi jesteś jak but - wypierd.... na czat dla 16-latków tam by cię pokochali...Kolejny + dla wprowadzenia logowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Lipiec 2004 Share Napisano 5 Lipiec 2004 Ty jesteś głupi poprostu przyznaj się że nie masz co robić i zbierasz takie gów....a to se zwal konia ale może masz kompleksy sorry nie płacz chyba cię uraziłem :KrzyK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Lipiec 2004 Share Napisano 5 Lipiec 2004 Bocian - zrób coś z idiotą ,bo nie wytrzymam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 może skrót nazwy ulicy i nr domu....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 2 Lipiec 2004 Share Napisano 2 Lipiec 2004 możliwe, wtedy by pasowało że ta blaszka jest od kluczy do domku:)pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 2 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2004 a mi się ten skrót kojarzy z MORHRABIĄ??!!ale jednak zamiast H jest G.pzdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 1 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2004 siema właśnie mam dylemat ten co w temacie!!co to może być??znalazłem obok tego łuske od mausera,niemiecką!!oraz w ch...j naboji do PPsz!!pzdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 1 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2004 jeśli niewiecie co to jest!!to napiszcie bynajmniej jakieś wasze sugestie dotyczące tej dziwnej blaszki.za wasze sugestie oraz odpowiedzi z góry dziękuje!pzdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 6 Lipiec 2004 Share Napisano 6 Lipiec 2004 bjar odpusć sobie gościa. Widzisz że głupi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 1 Lipiec 2004 Share Napisano 1 Lipiec 2004 Nie musi to być nieśmiertelnik , może to być na przykład jakiś numerek który wisi przy kluczach lub coś w tym stylu.Ale głowy nie daje ,niech sie wypowiedzą eksperci .Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 1 Lipiec 2004 Share Napisano 1 Lipiec 2004 Ekspertem nie jestem, ale na pewno nie jest to nieśmiertelnik.Może być jakiś numerek od szatni lub coś takiego. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 1 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 1 Lipiec 2004 a napisy moż coś wam mówią??literki i ta nazwa wiąże mi się raczej z niemcami!!pzdr.ZnaChoR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 1 Lipiec 2004 Share Napisano 1 Lipiec 2004 Bo to jest niemieckie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marecki1341 Napisano 6 Lipiec 2004 Share Napisano 6 Lipiec 2004 weż krzyk spierdalaj z tego forum a może ty masz jakiś kompleks i masz kurwa implanta więc sam niemożesz sobie walić więc śmiejesz się z inych a bajar to zajebist gosić i odpierdol sie od niego że ma takie zaineresowanie to dobrze a jak dlamnie to ty krzyk jesteś jebnięty i to końec mojej wypowiedzi na ten temat bo z debilami niedyskutuje PS. i też jestem za obowiązkowym logowaniem pozdro [ale nie dla debili pokroju krzyka]marecki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
ZnaChoR
siema właśnie mam dylemat ten co w temacie!!co to może być??znalazłem obok tego łuske od mausera,niemiecką!!oraz w ch...j naboji do PPsz!!
pzdr.ZnaChoR
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.