kommark Napisano 28 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2004 co to dokładnie jest? moze ktos wie wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 28 Czerwiec 2004 Share Napisano 28 Czerwiec 2004 Mi się wydaje że to nie jest taśma od Flaka.Do Flaka były magazynki.Ale nie wiem od czego może być... Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 28 Czerwiec 2004 Share Napisano 28 Czerwiec 2004 Podobna do taśm do niemieckich MG lotniczych, jakie wymiary? nie jest to 13,20mm, bo te widziałem. Na niemieckich sa też sygnowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kommark Napisano 3 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2004 dokładniejsze fotki, tasma jest rozpinana i składa sie pojedynczych ogniw co widac na nastepnej fotce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Czerwiec 2004 Share Napisano 28 Czerwiec 2004 jesli chodzi o wymiary podam jutro ale tak na oko kaliber pocisku pomiedzy 25-30mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kommark Napisano 3 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2004 czekam na informacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 3 Lipiec 2004 Share Napisano 3 Lipiec 2004 Hmm.. po tasmie za bardzo nie da sie kalibru okreslic, poniewaz sama tasma sluzyla do podtrzymywania luski, a nie pocisku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kommark Napisano 3 Lipiec 2004 Autor Share Napisano 3 Lipiec 2004 Fakt słuszna uwaga , ale typowy 20mm pocisk od flaka jest sporo za mały, nie mam pewnosci czy to flak czy jakies działko ppanc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
kommark
co to dokładnie jest? moze ktos wie wiecej
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.