sprat Napisano 26 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2004 Pocisk moździeżowy??Czy się mylę?--------------PozdrawiamSprat-------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprat Napisano 26 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2004 Pocisk moździeżowy??Czy się mylę?--------------PozdrawiamSprat-------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mietek Napisano 26 Czerwiec 2004 Share Napisano 26 Czerwiec 2004 Anp moździerzowy 81, lub 82 mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Czerwiec 2004 Share Napisano 26 Czerwiec 2004 Wygląda na niemiecki 81 mm.pzdrbjar_1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 26 Czerwiec 2004 Share Napisano 26 Czerwiec 2004 Chyba z zapalnikiem?.Trzymaj się od tego z daleka,jeśli chcesz jeszcze trochę poszperać.pozdr efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 26 Czerwiec 2004 Share Napisano 26 Czerwiec 2004 pewnie że niemiecki 81mm.hihi był moją pierwszą rozrywką o mało co się nie pos...em w gacie jak najechałem na niego saperką :)takie rzeczy są piękne ale bardzo groźne więc lepiej tego nietykać.ja ostatnio jak znajde coś takiego to NAWET NIEODKOPUJE TEGO DO KOŃCA TYLKO OD RAZU ZASYPUJE.więc lepiej takimi rzeczami się niebaw sprat.bo jak widze to musiałeś se to odkopać aby zrobić zdjęcie.lepiej se darować takie możdzierze, granaty itp.pzdr.ZnaChoRps.jak kogoś niechcący uraziłem to bardzo przpraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprat Napisano 26 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 26 Czerwiec 2004 to nie był jeden muszę się przyznaćbyło ich siedem koło siebieodsłoniliśmy je z ziemiczłowiek ciekawy jest głupiale już po waszych przestrogach nie będę się bawił w obkopywanie ichP.s. chyba nikogo nie urazileś--------------PozdrawiamSprat-------------- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Czerwiec 2004 Share Napisano 26 Czerwiec 2004 A oto i niemiecki granat moździerzowy 81 mm w resztkach zimowego malowania (czego na fotce nie widać)...oczywiście z plastikowym zapalnikiem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
sprat
Pocisk moździeżowy??
Czy się mylę?
--------------
Pozdrawiam
Sprat
--------------
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.