Hades Napisano 24 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2004 Jestem w trakcioe czyszczenie (dosłownie, dlatego mam usyfioną klawiaturę ;D) Lugera za pomocą elektrolizy ..... i wszystko niby ok ... powoli, bo powoli, ale odpadają te skorupki rdzy. Ale bąbelki leca tylko z końca lufy, cześci rękojesci i spustu . Jak przypiąć elektrodę, aby czyścił się zamek ... ? pozdro.... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 24 Czerwiec 2004 Share Napisano 24 Czerwiec 2004 po jakims czasie i zamek sie zacznie cyscic, dlatego bomble nei chca zbytnio leciec, bo byc moze jest na nim jeszcze duzo rdzyja bym zrobil takw miejscu gdzies pod okladka (zeby nei byl owidac) bym pilniczkiem podpilowal rdze do golego metalu, zeby byl dobry styk z metalemwtedy powinny bomble leciec juz z calego przedmiotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hades Napisano 24 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2004 Hmmm... właśnie tak zrobiłem ..... i dlaej nic... .ale hhmmm.... CZyli mam czekać tak i potem będą lecieć z innej, jeszce nie oczyszczonej części ?? pozdro.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiler Napisano 24 Czerwiec 2004 Share Napisano 24 Czerwiec 2004 1. Wszystkie polaczenia przewodow musza byc mocne i pewne.2. Dosyp do wody wiecej soli.3. Najlepiej jak powierzchnia drugiej elektrody (nie fanta) jest co najmniej rowna powierzchni fanta.4. Jak wiadomo luger to mechanizm zlozony z wielu elementow. Wystarczy, ze te elementy sie nie stykaja ze soba choc troche i caly fant nie bedzie omblowal". Wtedy trzeba czyscic kazdy element odzielnie.Sprawdz i napisz czy zaszla poprawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hades Napisano 24 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 24 Czerwiec 2004 Hmmm....noo... bo jest dużo rdzy ... .to może być to ... trzeba chyba każdą czeęść z osobna czyścić chyba....ale hmmm.. teraz dalej kombinowałem i podłączyłem tą elektrodę dobrze ..... cyzści się zamek i ta tylna część .... pozdro. .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.