aniolg Napisano 21 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2004 Znalazłem tą klamrę w okopach i niewiem z jakiego okresu pochodzi oraz jakiej organizacji proszę o pomoc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniolg Napisano 22 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 22 Czerwiec 2004 Dosyłam drugą stronę tej klamry i dzięnkuję za dotychczasowe sugestie klamra jest mosiężna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik Napisano 22 Czerwiec 2004 Share Napisano 22 Czerwiec 2004 myślę, że ten element z małym uchem" powinien być ułożony do dołu" dużego ucha". Duże ucho" służy do zamocowania większego pasa. Mniejszy element troczy coś do klamry.pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 22 Czerwiec 2004 Share Napisano 22 Czerwiec 2004 To chyba jakaś meduza, coś z mitologii.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniolg Napisano 21 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2004 Znalazłem tą klamrę w okopach i niewiem z jakiego okresu pochodzi oraz jakiej organizacji proszę o pomoc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maćko Napisano 21 Czerwiec 2004 Share Napisano 21 Czerwiec 2004 Może jakaś fotka ...albo opis konkretniejszy :)?Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aniolg Napisano 21 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 21 Czerwiec 2004 proszę o identyfikację klamry znalezionej w okopach niewiem z jakiego okresu pochodzi i z jakiej organizacjiproszę o pomoc...!!!!!!!!!!!!!!!aniolg@op.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Czerwiec 2004 Share Napisano 22 Czerwiec 2004 Witaj, wygląda na wcześniejszą niż I wojna. Takie zaczepy i forma funkcjonowały np. w armii napoleońskiej. Motyw także skąd inąd francuski. Gdzieś to już widziałem i na pewno jest to starszy typ. Morze być oficerska z prywatnego zakupu, może być dla specyficznych służb we francuskiej armii.Lekarz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik Napisano 22 Czerwiec 2004 Share Napisano 22 Czerwiec 2004 witamgdyby można było prosić o drugą stronęmam wrażenie, że przedstawione są dwa elementy ułożone w nieodpowiedniej kolejności (szerokie ucha na pas) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
aniolg
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.