aniolg Napisano 21 Czerwiec 2004 Autor Napisano 21 Czerwiec 2004 Znalazłem tą klamrę w okopach i niewiem z jakiego okresu pochodzi oraz jakiej organizacji proszę o pomoc..
aniolg Napisano 22 Czerwiec 2004 Autor Napisano 22 Czerwiec 2004 Dosyłam drugą stronę tej klamry i dzięnkuję za dotychczasowe sugestie klamra jest mosiężna
kopijnik Napisano 22 Czerwiec 2004 Napisano 22 Czerwiec 2004 myślę, że ten element z małym uchem" powinien być ułożony do dołu" dużego ucha". Duże ucho" służy do zamocowania większego pasa. Mniejszy element troczy coś do klamry.pozdr.
Boruta Napisano 22 Czerwiec 2004 Napisano 22 Czerwiec 2004 To chyba jakaś meduza, coś z mitologii.Pozdrawiam
aniolg Napisano 21 Czerwiec 2004 Autor Napisano 21 Czerwiec 2004 Znalazłem tą klamrę w okopach i niewiem z jakiego okresu pochodzi oraz jakiej organizacji proszę o pomoc..
Maćko Napisano 21 Czerwiec 2004 Napisano 21 Czerwiec 2004 Może jakaś fotka ...albo opis konkretniejszy :)?Pzdr
aniolg Napisano 21 Czerwiec 2004 Autor Napisano 21 Czerwiec 2004 proszę o identyfikację klamry znalezionej w okopach niewiem z jakiego okresu pochodzi i z jakiej organizacjiproszę o pomoc...!!!!!!!!!!!!!!!aniolg@op.pl
Gość Napisano 22 Czerwiec 2004 Napisano 22 Czerwiec 2004 Witaj, wygląda na wcześniejszą niż I wojna. Takie zaczepy i forma funkcjonowały np. w armii napoleońskiej. Motyw także skąd inąd francuski. Gdzieś to już widziałem i na pewno jest to starszy typ. Morze być oficerska z prywatnego zakupu, może być dla specyficznych służb we francuskiej armii.Lekarz?
kopijnik Napisano 22 Czerwiec 2004 Napisano 22 Czerwiec 2004 witamgdyby można było prosić o drugą stronęmam wrażenie, że przedstawione są dwa elementy ułożone w nieodpowiedniej kolejności (szerokie ucha na pas)
Pytanie
aniolg
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.