Boruta Napisano 24 Czerwiec 2004 Napisano 24 Czerwiec 2004 Wiem od kumpla z Przemyśla, że podrabiają np. austryjackie z I-ej wojny. Niestety, jeśli nie wykopiesz, to nie możesz mieć pewności co do oryginalności. Choć Ruski Bród pokazał, że to też nie musi być prawda.Pozdrawiam
SHARKYGSM Napisano 24 Czerwiec 2004 Napisano 24 Czerwiec 2004 Ruski Brod - ??? mozesz cos wiecej na ten temat napisac ??
Boruta Napisano 24 Czerwiec 2004 Napisano 24 Czerwiec 2004 Tam wychodziły lipne nieśmiertelniki niemieckie, zwłaszcza SS. Ktoś je zakopywał. Było na forum, długi post napisany przez bjar_a.Pozdrawiam
SHARKYGSM Napisano 24 Czerwiec 2004 Napisano 24 Czerwiec 2004 jak mozesz to podaj link do tego postu - chetnie poczytam - moze czegos sie dowiem ciekawego ... ze tez ludziom tak sie chce
Boruta Napisano 24 Czerwiec 2004 Napisano 24 Czerwiec 2004 http://www.odkrywca-online.pl/index1.php?action=forum&iletab=jedna&sub=pokaz_watek&ktory=82754&id_forum=0&&sq=bjar_1&wi=88768#88768To tu.pozdrawiam
Monsun Napisano 25 Czerwiec 2004 Napisano 25 Czerwiec 2004 O czym wy gadacie? Lipne nieśmiertelniki, ktoś je zakopywał? Ludzie posłuchajcie sdami siebie. Bjar_1 tylko dla jaj pisał, że znaleźli kolejny fałszywy nieśmiertelnik. No bo kto przy zrowym rozsądku zakopywał by podrobione nieśmiertelniki w środku lasu?! Litości.PozdrawiamMarcin
Frozzer Napisano 25 Czerwiec 2004 Napisano 25 Czerwiec 2004 monsun niestety tak jesta wiesz po co? po to wlasnie, zeby pozniej na rynku te lipy pojawily sie jako oryginaly, a ich wytworca, mogl spokojnie sprzedawac reszte lipnych oryginalownie wiem czy u bjara_1 te blachy sa zakopane czy nie, ale wiem ze te co on pokazal to sa lipy nad lipami :), a co do ich pochodzenia to nie wnikam.swoja droga moze ktos na mierzei wykopal blache z napsiem archiwum X ???:)bo wiem ze takie zostaly tam zakopane
Gość Napisano 25 Czerwiec 2004 Napisano 25 Czerwiec 2004 wracając panie Rekin do tematu chyba już nie masz wątpliwości co do oryginalności tej klamerki dowody sie znalazły a ty chyba jesteś lekko niewidomy, dziwie sie tej osobie która kupiła ją za taką kase . Jedny słowem trzeba uważać na twoje aukcjehttp://www.allegro.pl/show_item.php?item=27053369
bjar_1 Napisano 26 Czerwiec 2004 Napisano 26 Czerwiec 2004 Oczywiście ,że dla jaj pisałem o fałszywych blaszkach - ja osobiście nie wierzę w to ,że ktoś może mi pod nosem zakopywać takie rzeczy. A to że za nowa ,a to że po łuku wybita... mnie się nie chce w to wierzyć :)pzdrbjar_1
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.