Skocz do zawartości

Zlot Grup Rekonstrukcji - Wrażenia.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam,

W imieniu ekipy szczecińskiej, chciałbym pogratulować organizatorom i wszystkim grupom udanej imprezy. Było naprawdę fajnie, i warto było przejechać wiele kilometrów aby spotkać się, obok ludzi z macierzystego oddziału, także z innymi. Dzięki temu zaczyna się jakaś identyfikacja, wiemy kto jest kto,a co najważniejsze - dobrze się przy tym bawimy !!!
Szkoda tylko, że to już po zlocie.

p.s. Pierwszy krok został zrobiony.

Pozdrawiam
Obergefreiter Willi
Sekcja niemiecka SRH Polski Wrzesień"
  • Odpowiedzi 88
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Przede wszystkim klimat...Jak dojechałem i nagle wyskoczył Mongo z ekipą na motorze od razu poczułem bluesa :-)))
Potem powtórzyliśmy jego wyczyn szarżując Willysem po lotnisku 25 BKPow,aż cała jednostka w stan gotowości bojowej weszła ;-)))
Pozdrowienia dla Wszystkich!!!Oby więcej takich imprez!
Napisano
Witam!

Ja zaraz po przyjeździe zobaczyłem kawałek 1 SBS szarżującej Willisem, widzę NKWD i jakąś ładną czerwono armistkę od razu sobie pomyślałem że jestem we właściwym miejscu :) Było świetnie! Wielki ukłon w stronę Jacka Dziedzieli! Szkoda że nie jest pewnym cykliczność imprezy ale modlę się o to żeby tak było. Poznaliśmy się nawzajem, zawarliśmy kontakty tak jak to było w założeniach. Jedyny minus to to że nie załapaliśmy się na grochówke :( :P.
Panowie z Guardii Film podali nam płytki z Dobieszowic i również podziękowania dla nich za fachową robotę.
Więc wszyscy drodzy Kamerade, Nieprzyjaciele i Organizatorzy do następnego!

PS. Miło było przejechać się na Rosi :)

Pozdrawiam,
Anaba, GRH ielone Diabły"
Napisano
Wygląda no to, że brak grochówki dla wszytskich to już stały punky programu na takich imprezach :D

Szkoda, że ja nie mogłem tam przyjechać...
Napisano
I tak byś nie dostał grochówki :PPPP

Ogólnie lux, tylko nieprzespana noc dała mi się we znaki w południe. Było bardzo miło:)
Napisano
Stowarzyszenie Polski Wrzesień SEKCJA NIEMIECKA pragnie podziekowć organizatorom za dobra zabawę i organizację Imprezy. bawilismy sie świetnie (2 godziny snu a niektórzy wytrzymali na posterunku do rana) rosi z nami i innymi grupami niemieckimi wygladała pieknie.
Jacku dzieki za dobrą zabawę.
ps mam sporo fotek dam na galerie ale w poniedziałek bo.... zostawiłem kabel od aparatu, bedzie tez fimik z glinnika krótki co prawda ale zawsze :)
Napisano
Witam ponownie,

A mi chyba najbardziej utkwi w pamięci rundka na Rosi". Cały czas mam przed oczami moment, kiedy wszyscy próbowaliśmy się zmieścić w jej gościnnym" wnętrzu. A kiedy ruszyła, to ... . Kto jechał, ten wie.

Pozdrawiam wszystkich
Willi
Napisano
W imieniu H Company Ranger (Wietnam) chciałbym podziękować uczestnikom zlotu za dobrą zabawę i miłą atmosferę. Jednak najwyższe słowa uznania należą się organizatorom z Jackiem na czele. Świetna robota Panowie!!!
Jazłowiakowi dzieki za pierwszy numer Do Broni".
A kto nie był niech żałuje!
Pozdrawiam
SSgt. Piotrek Gruszka
H Co. 75 Inf. Reg.
Napisano
Gratulacje i podziękowania dla organizatora.
Nie mam porównania do poprzednich imprez, ale ta zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie. Było dużo czasu do pogadania, obóz z dala od publiczności" - zupełne przeciwieństwo Darłowa ;) Właściwie miałem nie jechać ze względów finansowych; chyba bym sobie takiego błędu nie wybaczył.
Wreszcie miałem okazję pobiegać sobie z MG15 ;)
Szkoda tylko że nie mogliśmy się pojawić w Glinniku większą ekipą.

Pozdrawiam

Radek
Pomerania 1945
Napisano
Święte słowa!

Całość-bomba!
Kto nie był-ten trąba!

:-))))))))))))))))

Pozdro All
Mike
Michał Różyński
GRH 1.SBS"
Napisano
Czolem!
Bylo super! Wspanialy klimat-na co dowodem byly nasze wieczorne swawole, co mimo deszczu pozwolily nam sie zintegrować ( gratuluje szczegolnie tym,ktorzy zdolali nauczyc sie hymnu po wegiersku :P ).
Wielkie podziekowania dla Jacka za organizacje , a pozostalym wspolwalczącym gratuluję świetnego prezentowania się.Mam nadzieję że spotkamy się za rok w jeszcze liczniejszym skladzie!
Z gromkim Nic tak nie cieszy jak seria z PPszy!"

pozdrawiam
Anna Wiosna" Rogowska
Trojmiejska Grupa Rekonstrukcji Historycznych

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie