Skocz do zawartości
  • 0

CZY TO ORYGINAŁ??

Gość P.D

Pytanie

14 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

witam to jest jak kolega napisał podróba.
ta nie do konca usunieta oksyda powinna dac ci do myslenia
( koles sie nie postarał) :)
pozdrawiam amigo

Widzę , że nawet bez zdjęcia , wszyscy potrafiliśmy bezbŁędnie ocenić , że bagnet to oryginaŁ , a grawerka to lipa . W sumie profesjonalizm i lata doświadczeń .
A tak na poważnie istnieje coś takiego jak grawerowanie laserowe . RobiŁem coś takiego dla mojej firmy - logo z napisem na metalowych kubkach. W przypadku tego bagnetu trwaŁoby to okoŁo 5 min i kosztowaŁoby okoŁo 15 PLN przy produkcji seryjnej.
Prawdopodobnie ktoś wpadŁ na pomysŁ i czeka nas wysyp pamiątkowych napisów na ostrzach , kubkach , kielichach , papierośnicach itd.
Bartek

A mnie właśnie takich ludzi szkoda bo myślą że to oryginał ,może sie dobrze nie znają i są skłonni zapłacić za taką podróbe mase forsy.No cóż w końcu to ich forsa nie moja , skoro jej mają za dużo.....

Pozdrawiam

Mnie rowniez wpadł w oko" ten bagnet...ale wczesniej sie z takim nie spotkałem,wiec wolałem zaczerpnąc nie co wiedzy od Was...noi było warto!nie straciłem 650zł! dzięki

No i właśnie po to między innymi jest to forum żeby dzielić sie swoimi doświadczeniami , spostrzeżeniami i przemysleniami . Uważam że to forum pomogło już wielu ludziom przy identyfikacji , ocenie czy ewentualnie wycenie jakiegoś fantu.

I oby tak dalej :D

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie