Gość Napisano 19 Czerwiec 2004 Share Napisano 19 Czerwiec 2004 Jak w temacie...było to juz na forum głownym!Chętnych wielu,cena dosc wysoka,ale czy to oryginał!!!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Czerwiec 2004 Share Napisano 19 Czerwiec 2004 witam to jest jak kolega napisał podróba. ta nie do konca usunieta oksyda powinna dac ci do myslenia( koles sie nie postarał) :)pozdrawiam amigo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek102 Napisano 19 Czerwiec 2004 Share Napisano 19 Czerwiec 2004 Widzę , że nawet bez zdjęcia , wszyscy potrafiliśmy bezbŁędnie ocenić , że bagnet to oryginaŁ , a grawerka to lipa . W sumie profesjonalizm i lata doświadczeń .A tak na poważnie istnieje coś takiego jak grawerowanie laserowe . RobiŁem coś takiego dla mojej firmy - logo z napisem na metalowych kubkach. W przypadku tego bagnetu trwaŁoby to okoŁo 5 min i kosztowaŁoby okoŁo 15 PLN przy produkcji seryjnej.Prawdopodobnie ktoś wpadŁ na pomysŁ i czeka nas wysyp pamiątkowych napisów na ostrzach , kubkach , kielichach , papierośnicach itd.Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muslim Napisano 19 Czerwiec 2004 Share Napisano 19 Czerwiec 2004 A skąd ta pewność że to oskyda?Czy ktoś aż tak by spartaczył?Może światło tak pada i powstaje cień, to tłumaczyło by dlaczego na dwóch stronach jest po przeciwnych w stosunku do siebie miejscach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Czerwiec 2004 Share Napisano 20 Czerwiec 2004 Tez tak myslełem ta oksyda mowi sama za siebie...a cena 650zł!!!!!!!! ale ludzie sie napalają! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 20 Czerwiec 2004 Share Napisano 20 Czerwiec 2004 A mnie właśnie takich ludzi szkoda bo myślą że to oryginał ,może sie dobrze nie znają i są skłonni zapłacić za taką podróbe mase forsy.No cóż w końcu to ich forsa nie moja , skoro jej mają za dużo..... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 20 Czerwiec 2004 Share Napisano 20 Czerwiec 2004 Mnie rowniez wpadł w oko" ten bagnet...ale wczesniej sie z takim nie spotkałem,wiec wolałem zaczerpnąc nie co wiedzy od Was...noi było warto!nie straciłem 650zł! dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ja Napisano 20 Czerwiec 2004 Share Napisano 20 Czerwiec 2004 No i właśnie po to między innymi jest to forum żeby dzielić sie swoimi doświadczeniami , spostrzeżeniami i przemysleniami . Uważam że to forum pomogło już wielu ludziom przy identyfikacji , ocenie czy ewentualnie wycenie jakiegoś fantu.I oby tak dalej :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Czerwiec 2004 Share Napisano 19 Czerwiec 2004 Jak w temacie...było to juz na forum głownym!Chętnych wielu,cena dosc wysoka,ale czy to oryginał!!!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek102 Napisano 19 Czerwiec 2004 Share Napisano 19 Czerwiec 2004 Tak to na 100% oryginaŁ , ale może być też podróba :)Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Czerwiec 2004 Share Napisano 19 Czerwiec 2004 tez tak mysle ze to może być kopia albo prawdopodobnie kopia lub oryginal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SLAW 100 Napisano 19 Czerwiec 2004 Share Napisano 19 Czerwiec 2004 Trudno powiedzieć ale to może być i kopia i orginał ( 2 w jednym) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek102 Napisano 19 Czerwiec 2004 Share Napisano 19 Czerwiec 2004 Po obejrzeniu podobnego egzemplarza w zbiorach kolegi , mogę autorytatywnie stwierdzić , że nie jest to ani kopia ani oryginaŁ , więc wszyscy licytujący dali się wpuścić w kanaŁ.Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Czerwiec 2004 Share Napisano 19 Czerwiec 2004 Hmmm co rozumiecie po przez stwierdzenie ani kopia ani oryginał" :):) ??? ...bagnetjest orginalny ale grawerka na nim to podroba?!!!! :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Czerwiec 2004 Share Napisano 19 Czerwiec 2004 hehehe małe niedopatrzenie...ale fotka juz jest http://www.allegro.pl/show_item.php?item=27059759 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość
14 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.