Gambit Napisano 16 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2004 Witam.Czy ktoś ma jakieś info o tej firmie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 18 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2004 Dzięki wielkie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maxikasek Napisano 21 Czerwiec 2004 Share Napisano 21 Czerwiec 2004 Gambit czyżbyś z Saperem rył teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 16 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2004 Witam.Czy ktoś ma jakieś info o tej firmie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZnaChoR Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 piękna!! przypominają mi się dawne czasy gdy to z dziadkiem majsterkowałem!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 16 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2004 Kolega ją trochę potraktował" czarną farbą... Znaleziona w aniaku" w lesie bez użycia urządzeń elektronicznych :] Koleś ma detektor w nosie...Spróbuję ją odrestaurować bo stan jest raczej bardzo dobry.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aro333 Napisano 16 Czerwiec 2004 Share Napisano 16 Czerwiec 2004 w goglech znalazlem ze jest to obecnie jakas tam niemiecka firma .Co ciekawe produkuja wiertarki stolowe -moze to jakis trop.No a stronka www.ixion.de.To sa tylko poszlaki ale ....? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gambit Napisano 16 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2004 Witam.Także tam trafiłem. Myślę, że to ta firma ale przydałoby się, żeby mieli na stronce oprócz krótkiego kalendarium jakieś jeszcze fotki starych produktów właśnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gambit
Witam.
Czy ktoś ma jakieś info o tej firmie?
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.