Skocz do zawartości

Transporter wydobyty.

ex

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Jak było to sorki.
http://www.skarzysko.org/modules.php?name=News&file=article&sid=514&mode=&order=0&thold=0
pzdr
ex
Napisano
Dokładnie, było spektakularne wydobywanie, jakieś inne tajemnicze osoby w sensie konkurencji, burza w mediach, a transporter zamiast powoli rdzewieć w Prośnie leży na parkingu Straży Pożarnej i tam wpiernicza go korozja. KaktuS.
Napisano
Żebyś wiedział, leży i wpiernicza go
korozja święte słowa, mnie takie fanty
nie interesują, ale żal mi Go" z całego
serca.

Ps A jeżeli chodzi o korozję to w powietrzu
postepuje o wiele szybciej niż w mule.
Napisano
Sorki,że zmieniam temat, ale nie moge złapać kolesia.

Do Jacola, jak to czytasz(a wiem że czytasz)
to daj znać Wujowi niech się szykuje na sztukasa
tylko weź kurtawkę bo komary sie wściekły.
Acha od Wuja pójdziemy nogami będzie prędzej :-)))
(wiem, wiem ja poniose wykrywkę :-)))
Napisano
Dokładnie - korozja postępuje na powietrzu o wiele szybciej szczególnie jeżeli przedmiot leżał poprzednio w wilgotnym środowisku...
A jakby kupić ze dwie puszki podkładu + parę szczotek i zabrać sie do pracy, na moje oko ze dwa popołudnia. KaktuS.
Napisano
Ach, żeby to było takie proste.
Mam nadzieję że sprawa zakonserwowania (nie remontu, bo na to na razie nie ma kasy) szybko się wyjaśni i będzie można powiedzieć że sprawa została zapięta na ostatni guzik, a tak to ni w d... ni w oko.
Przecie premier Leszek mówił że mężczyznę poznaje się po tym jak kończy. Więc skończmy to!
Pozdr.
Napisano
Leśniczy zadzwoń do mnie na domowy to sie spykniemy, jakby co to jutro o 7 u mnie, przez godzine dojdziemy, nie wiem tylko co z Wujem (ostatnio grzebał coś pod Opatówkiem od strony Chełmc :-))))) wejde do Niego przed pracą, pójdzie na pewno.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie