ex Napisano 16 Czerwiec 2004 Autor Napisano 16 Czerwiec 2004 Jak było to sorki. http://www.skarzysko.org/modules.php?name=News&file=article&sid=514&mode=&order=0&thold=0pzdrex
pomsee Napisano 16 Czerwiec 2004 Napisano 16 Czerwiec 2004 Bylo, bylo i nawet dosc zazarta dyskusja :)
Leśniczy:-) Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 Skarżysko Kamienna ??????????????????????a miał być tylko Kalisz??????????????????Coś tak jakoś wszystko ucichło :-))))))))
KaktuS Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 Dokładnie, było spektakularne wydobywanie, jakieś inne tajemnicze osoby w sensie konkurencji, burza w mediach, a transporter zamiast powoli rdzewieć w Prośnie leży na parkingu Straży Pożarnej i tam wpiernicza go korozja. KaktuS.
Leśniczy:-) Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 Żebyś wiedział, leży i wpiernicza gokorozja święte słowa, mnie takie fantynie interesują, ale żal mi Go" z całegoserca.Ps A jeżeli chodzi o korozję to w powietrzu postepuje o wiele szybciej niż w mule.
Leśniczy:-) Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 jakieś inne tajemnicze osoby w sensie konkurencji"A o co tutaj chodzi bo nie bardzo rozumiem ???????
Leśniczy:-) Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 Sorki,że zmieniam temat, ale nie moge złapać kolesia.Do Jacola, jak to czytasz(a wiem że czytasz)to daj znać Wujowi niech się szykuje na sztukasatylko weź kurtawkę bo komary sie wściekły.Acha od Wuja pójdziemy nogami będzie prędzej :-)))(wiem, wiem ja poniose wykrywkę :-)))
KaktuS Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 Dokładnie - korozja postępuje na powietrzu o wiele szybciej szczególnie jeżeli przedmiot leżał poprzednio w wilgotnym środowisku...A jakby kupić ze dwie puszki podkładu + parę szczotek i zabrać sie do pracy, na moje oko ze dwa popołudnia. KaktuS.
Dykta Napisano 17 Czerwiec 2004 Napisano 17 Czerwiec 2004 Ach, żeby to było takie proste.Mam nadzieję że sprawa zakonserwowania (nie remontu, bo na to na razie nie ma kasy) szybko się wyjaśni i będzie można powiedzieć że sprawa została zapięta na ostatni guzik, a tak to ni w d... ni w oko. Przecie premier Leszek mówił że mężczyznę poznaje się po tym jak kończy. Więc skończmy to!Pozdr.
Jacuś Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 Leśniczy zadzwoń do mnie na domowy to sie spykniemy, jakby co to jutro o 7 u mnie, przez godzine dojdziemy, nie wiem tylko co z Wujem (ostatnio grzebał coś pod Opatówkiem od strony Chełmc :-))))) wejde do Niego przed pracą, pójdzie na pewno.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.