shadee Napisano 14 Czerwiec 2004 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2004 WitamDzisiaj skupiłem się na poszukiwaniach przy starych krzyżach lub miejscach w których kiedyś takowe były , efekty były różne , przy niektórych znajdywałem po kiklka-kilkanaście monet przy innych jedno-dwie albo wcale .Namiary miałem dokładne więc pomyłke w terenie spewnością można wykluczyć.Ciekawi mnie jak u was koledzy i koleżanki występuja monety przy krzyżach,kapliczkach,itp. miejscach.Z tego co wiem to niektórzy poszukiwją tylko przy starych krzyzach jednak osobiście jeszcze sobie zdania na ten temat nie wyrobiłem....i czekam na wasze opinie na ten temat.pozdr.shadee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebastian Napisano 15 Czerwiec 2004 Share Napisano 15 Czerwiec 2004 Witam Ja ostatnio szukałem przy starej kapliczce obok zrujnowanego Folwarku stoi przy drodze wjazdowej , trafiłem na metrowy pręt zbrojeniowy ... a później ze diw monety ... ale skończyłem poszukiwania bo niestety deszcz się rozpadał ... ale jeszcze tam wróce - folwarki i krzyże to temat przezemnie nie zamkniętyPozdrawiam S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 15 Czerwiec 2004 Share Napisano 15 Czerwiec 2004 Czy ta kapliczka jest z lat 50-tych XIX wieku?Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.